Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

7/12/2011

STEAMPUNK-UL LA PUTERE MAXIMĂ: Seria DISPOZITIVE INFERNALE de Cassandra Clare

Volumul I: ÎNGERUL MECANIC
Traducere de Shauki Al-Gareeb

editura LEDA 

Magia este periculoasă – însă dragostea este şi mai periculoasă! Iubirea – şi mai ales pasiunea primei iubiri – poate fi cea mai riscantă magie. New York Times bestseller, Wall Street Journal bestseller, Publisher’s Weekly bestseller, Îngerul mecanic este primul volum din seria Dispozitive infernale, pe care fanii celebrei serii Instrumente mortale, publicată deja de editura Leda, o vor… devora, cu siguranţă!

Tessa Gray, o adolescentă de şaisprezece ani, traversează oceanul pentru a-şi găsi fratele. Destinaţia ei este Anglia, în plină epocă victoriană, dar ceva terifiant o aşteaptă în Lumea de Jos a Londrei, unde vampiri, vrăjitori şi alte creaturi supranaturale bântuie străzile iluminate cu gaz. Numai vânătorii de umbre, războinici hotărâţi să scape lumea de demoni, menţin cât de cât ordinea în acest haos. În timp ce misteriosul Magistru, conducătorul Clubului Pandemonium, o vrea numai pentru el, Tessa descoperă că e fascinată, în aceeaşi măsură, de doi prieteni buni, vânători de umbre: James, a cărui frumuseţe fragilă ascunde un secret mortal, şi Will, un aparent „băiat rău”, pe care numai ea reuşeşte să-l înţeleagă.

Nici fanii seriei Instrumente mortale, nici nou-veniţii în lumea vânătorilor de umbre nu vor fi dezamăgiţi. Care e povestea din spatele medalionului sub formă de înger mecanic pe care-l poartă Tessa la gât? Ce mister ascunde trecutul lui Will? Jem va găsi un leac pentru boala demonică pe care a căpătat-o încă din copilărie? Care este de fapt scopul înfricoşătorului Magistru şi al armatei sale de creaturi mecanice? Cum îşi va folosi Tessa în continuare fantastica putere de a lua orice formă doreşte? Care dintre cei doi vânători de umbre, Will sau Jem, va fi alesul inimii Tessei? Răspunsul la toate aceste întrebări îl veţi afla urmărind noua serie a Cassandrei Clare, Dispozitive infernale.

O poveste plină de suspans, o eroină strălucitoare şi o distribuţie cu personaje secundare complexe şi incitante. Fiţi pregătiţi pentru o aventură palpitantă, alertă, sexy!Date tehnice pentru primul volum: format 15x23 cm., cartonat cu supracopertă, 400 pagini, preţ de listă 44,90 lei
PRECOMANDA IN CURAND SI AI 25% reducere si transport gratuit!

6 comentarii:

 1. Coperta e bestiala:X
  De descriere m-am indragostit, mai ales de paragraful cu intrebari:))
  Abia astept:X Trebuie sa fiu cu ochii pe link-ul de precomanda:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-au placut extrem de mult cele doua volume aparute din Instrumente mortale si sunt sigura ca si seria Dispozitive infernale este la fel de reusita.

  RăspundețiȘtergere
 3. am auzit ca seria este draguta , dar sunt destul de reticent in privinta ei...

  RăspundețiȘtergere
 4. ioana alexandra19 martie 2012, 19:49

  probabil ca atunci cand va aparea si volumul 3, ultimul, o sa mi le iau si eu...:l

  RăspundețiȘtergere
 5. super serie!spor la lectura norocosilor detinatori!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate