Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

7/25/2011

Precomanda Micutele Mincinoase 3 : Perfect

Da, PERFECT în toate privinţele: intriga sofisticată, dinamica şi echilibrul acţiunii, presărată ici-acolo cu umor (uneori negru) şi ironie, dozajul în crescendo al suspansului până simţi că înnebuneşti de-atâta tensiune. Cred că autorii de thrillere pentru adulţi ar avea ce învăţa de aici!
Cu trei ani în urmă, Spencer, Aria, Emily, Hanna şi prietena lor cea mai bună, Alison, erau Fetele Şic de la Şcoala Rosewood.  Alison era conducătoarea grupului, cea cu care toate celelalte voiau să semene, cea care le cunoştea cele mai întunecate secrete.
Astfel că atunci când Alison a dispărut într-o noapte, durerea resimţita de Spencer, Aria, Emily şi Hanna a fost amestecată cu uşurare. Şi când trupul lui Ali a fost găsit mai târziu în propria ei curte, sub o lespede de beton, fetele s-au văzut forţate să dezgroape câteva amintiri urâte legate de prietena lor. Ar putea ascunde moartea lui Alison mai mult decât crede toată lumea?
Acum, cineva numit A, cineva care pare să ştie totul, arată către una dintre ele, acuzând-o de omorârea lui Alison. A este gata să le distrugă pentru totdeauna viaţa perfectă… Şi o face cu o perseverenţă şi o minuţiozitate diabolice!
O carte captivantă, plină de intrigi, scandaluri şi secrete, PERFECT este cel de-al treilea volum din seria Micuţele Mincinoase.
Aria nu-i poate rezista interzisului ei fost. Hanna e la un pas
să-şi piardă cea mai bună prietenă. Emily e înspăimântată de un simplu sărut. Iar Spencer nu se poate abţine să-şi pună mâinile pe orice i-ar aparţine surorii ei.
Norocul meu! Le cunosc pe aceste micuţe mincinoase mai bine decât se cunosc ele însele. Dar mi-e greu să păstrez toate secretele lor doar pentru mine. Aşa că ar fi bine ca ele să facă numai ce le spun eu… sau altfel.

„Glamour şi intrigă.” Elle 
„Bârfa-ntastic!… O să vă placă la nebunie!” Love It!

3 comentarii:

 1. Ah, nu am luat`o inca, dar trebuie:)) Innebunesc daca nu!:)
  Parintii..:-<

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu am citit inca acest volum dar primele doua mi-au placut foarte mult fiind extrem de captivante. Sunt sigura ca si acesta va fi la fel.

  RăspundețiȘtergere
 3. ioana alexandra19 martie 2012, 19:22

  mi-a placut foarte mult volumul asta. l-am citit si pe al patrulea. acum il astept pe al cincilea:X

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate