Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

7/17/2011

Jurnalele lui Stefan: Nesatul din 19 Iulie!

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.
 După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Stefan caută un nou început în Manhattan. Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei ființe umane, el bântuie străzile New York-ului, încercând să dispară în haosul marelui oraș. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Stefan descoperă că nu va putea niciodată scăpe de fratele lui.
Căci Damon are planuri mari pentru fraţii-vampiri Salvatore… fie că-i sunt pe plac lui Stefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzație la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi duşman îşi face apariţia: unul pornit să se răzbune.
DIN 19 IULIE la doar 10.99 de lei cu revista BRAVO!

5 comentarii:

 1. Salut! :)
  Ce spui, facem un link exchange? Te-am adăugat deja.

  RăspundețiȘtergere
 2. Toate cele 3 carti mi le-au placut dar cred ca acest volum a fost preferatul meu, poate si din cauza ca a fost cel mai palpitant din punct de vedere al actiunii. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. ioana alexandra19 martie 2012, 19:44

  ai dreptate Oanna, volumul 3 a fost cel mai bun. dar oricum, toata seria a fost buna

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate