Treceți la conținutul principal

Noua Trilogie Jurnalele Vampirilor (#1 Phantom)


                                           Noua trilogie Jurnalele Vampirilor, primul volum Fantoma
 XX


XXDe când i-a cunoscut pe vampirii fraţi Stefan şi Damon Salvatore, Elena Gilber a fost in iad şi s-a întors.Acum că ea şi prietenii ei au salvat oraşul de un spirit demonic, în sfârşit totul revine la normal.Dar Elena ar trebui să ştie că în Fell's Church niciodată nu va fi normal.În Fantoma o nouă ameninţare o urmăreşte pe Elena iar de data aceasta se poate baza doar pe un singur frate Salvatore pentru a o proteja.                                                                                                 
Apare pe 25 Octombrie 2011 in SUA!

Comentarii

  1. Alta?Pe bune mi se pare o prostie de acuma farte, daca te gandesti e a 4-a serie cu vampirii din vd frate...
    Din cate am inteles e din perspectiva elenei? Cama asa...dar pana ajunge la noi in tara mai dureaza :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe mine incepe sa ma enerveze,dar daca inca se castiga bani de pe urma seriei,de ce sa nu se continue,nu?
    Ma bucur insa ca asta este ultima carte scrisa de LJ Smith(sau ultima la care a contribuit-inca nu se stie daca e scrisa in totalitate de ea).
    Nu e din perspectiva Elenei;este pur si simplu o continuare a cartii a 7-a.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Ce bine, intrasem si eu cu acelasi gand. Prea o lungeste si nu au de gand sa se opreasca. Imi place seria, dar cateodata trebuie sa te si opresti. Poate deveni plictisitor si normal ca isi pierde din fani. Nu am apucat sa citesc toate cartile, dar sunt in continuare pe langa serial, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. mi se pare o prostie....primele 4 carti au fost de ajuns....pot spune ca a 5-a carte a fost acceptabila...dar pe a 6-a nici macar nu am putut sa o termin deoarece nu mi-a placut...nu cred ca vor mai ramane multi fani pana se termina seria :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu inteleg... daca nu poti sa citesti o carte, nu trebuie sa anunti pe toata lumea... iar daca asta este parerea voastra, sa stiti ca unii, nu sunt DELOC de aceeasi parere. Nimeni nu va obliga sa le cititi... dar FOARTE BINE face ca le scrie. Eu sincer, ABIA ASTEPT sa citesc si 8, si 9, au aparut... Si le-am citit toate cea au aparut in romana... vreo 9, 10, SI NU SUNT DELOC PLICTISITOARE

      Ștergere
    2. unde le pot gasi pe 9 si 1o, te rog, ca nu dau de ele! mersi mult

      Ștergere
  5. bhuai..sunt eu fana da` nici chiar asa :|
    Adica...atatea carti ..te plictisesti dupa atatea lucruri repetate iar si iar...
    Cred ca acum dupa vol. 6 nu le mai cumpar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu le cumpara... si, cei care nu-s in stare sa citeasca sa nu se planga atata... Invata sa citesti, si abea atunci o sa-ti dai seama de adevarata valoare!

      Ștergere
  6. @Michikit LJ Smith a zis ca e posibil ca "autorul anonim" sa mai scrie inca 6 carti:)) Asta inseamna ca dupa incheierea seriei "The hunters" sa mai urmeze inca una.Poti sa umpli o intreaga biblioteca cu Jurnalele Vampirilor.
    Sper totusi ca seria aceasta va fi mai buna ca ultimele 3 volume,care m-au cam dezamagit.Sper ca autorul sa aiba idei mai bune.
    "Nu am apucat sa citesc toate cartile, dar sunt in continuare pe langa serial, nu?"-da,sunt diferite. Cred ca sezonul 3 se bazeaza pe vol6 (Stefan e rapit...Damon si Elena...)

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh hai, se termina si mama serialului pana termina cartile. Ciudat este ca sigur o sa le cumpar pe toate pentru ca acum imi plac. :)) chestia e ca si vampirii nordului au f multe volume si inca au fani, sunt mult mai populare, le fel si Casa noptii. probabil depinde de poveste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu puteti sa ziceti acelasi Lucru despre Vampirii Sudului sau Vampirii din Morganville ! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. S-a lungit un pic cam prea mult aceasta seria dar voi continua sa o citesc, sunt foarte curioasa cum se va termina.

    RăspundețiȘtergere
  10. interesant , oare pe care frate? banuiesc ca pe damon...

    RăspundețiȘtergere
  11. suna bine:) mi-ar placea sa apara si la noi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi