Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

6/30/2011

Carti din strainatate


FREE FALL
Seth McCoy l-a văzut pentru ultima oară în viaţă pe cel mai bun prieten al său, Issac şi tot el l-a găsit mortA fost doar o altă noapte, doar altă petrecere, încă o dată când Issac a băut prea mult şi a leşinat pe gazon.Numai ca de această dată Issac nu s-a mai trezit.Este convins că tot ce a facut s-a ajuns la moartea prietenului său iar Seth este răvăşit...Apoi o întâlneşte pe Rosetta:atât de frumoasă şi aşa de diferită de toţi.Dar Rosetta are secretele ei şi Seth va realiza curând că el nu este singurul, care trebuie salvat...

BLOOD MAGIC
Incepe simplu.
Desenezi un cerc...se pune o frunză în mijloc... se presară puţină sare ... recita un pic de latină ... adaugă o picătură de sânge...
Poate ultima parte nu-i aşa de simplă.Cu toate acestea, Sillei Kennicot i se pare corect.Şi nimic din viaţa ei nu a fost asa corect de la groaznica moarte a părinţilor ei.E determinată să facă orice pentru a afla adevărul despre familia ei, chiar şi câteva vrăji din misterioasa carte, care a i-a fost lasată în faţa uşii...şi să verşi nişte sânge. Nick Pardee este este noul baiat(vecinul), care s-ar putea s-o fi văzut pe Silla folosind magie. Nu ştie ce-a văzut dar Silla realizează că el e famliarizat cu SANGELE MAGIC. Nick si Silla nu pot nega atracţia lor dar nici entitatea malefica , care vrea să pună mâna pe carte şi pe toată puterea ei.
IF I DIE YOUNG
Când Caelyn Noel a fost diagnosticată cu astm cinci ani în urmă, a pus o amprentă pe lucruri. Are şaisprezece ani şi lucrurile în sfârşit merg după bunul ei plac. Ea are părinţi iubitori, cel mai bun prieten , şi băiatul pentru care a avut o pasiune încă din şcoala elementară, în cele din urmă a observat-o. Apoi,  se prăbuşeşte într-o zi, în şcoală .  Oroarea ei, ea descoperă că inima ei cedează şi trebuie să faca un transplant de inimă pentru  a trăi. Caelyn se luptă cu teama ei de a muri  şi cu grijile de a avea inima altcuiva.

8 comentarii:

 1. Arata bine descrierile:x
  Si "If I die young" e si melodie <3

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca deja m-am indragostit de blood magic doar din descriere O_O'

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte tari!:x
  Imi place Free Fall<3

  RăspundețiȘtergere
 4. La Blood magic imi place atat coperta cat si descrierea. Ar fi frumos sa apara si la noi, mie mi-ar placea sa o citesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. ioana alexandra20 martie 2012, 19:33

  cel mai mult imi place descrierea primei carti

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate