Treceți la conținutul principal

Precomanda Jurnalele Vampirilor 6



Marea dragoste a Elenei Gilbert, Vampirul Stefan Salvatore, a fost capturat și întemnițat de către spiritele demonice care au pus stăpânire pe Fell”s Church și acum distrug orașul. 
Elena pleacă în căutarea lui Stefan, alături de Damon, fratele lui, frumosul, dar periculosul vampir care o dorește pe Elena numai pentru sine. 

Elena și Damon, însoțiți de Meredith și Bonnie, pătrund în Dimensiunea Întunecată, o lume în care demonii și vampirii umblă liberi, în vreme ce oamenii sunt sclavii stăpânilor lor supranaturali.
Elena nu se va da în lături de la nimic pentru a-l elibera pe Stefan. Și totuși, cu fiecare zi care trece, tensiunea dintre Damon și Elena crește, și ea se află în fața unei decizii copleșitoare: pe care dintre cei doi frați îl vrea cu adevărat?




640 Pagini
Copertă cartonată
Preț: 44,90 lei

Comentarii

  1. abia astept sa il cumpar.sau poate il primesc cadou :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa o cumpar.Probabil o sa mai astept dar ce mai conteaza..:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucrurile sunt foarte diferite in carti, sunt curioasa cat de departe or sa ajunga si in serial.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci eu nu inteleg un lucru: de ce pe copertile Intoarcerea sunt actorii din film? Mi se pare dedplasat...Oricum vreau sa inchei colectia si apoi ce o mai urma numai cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Teoretic vorbind, asta e serie separata, dar si mie imi placeau mai mult celelalte coperti, ma rog, ce am eu in engleza. Hai ca e Damon pe coperta, arata destul de bine si asa, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,nu prea au legatura ultimele 2 coperti. Preferatele mele sunt cele din UK...pur si simplu le ador.Am doar primul volum(care cuprinde Trezirea si Lupta) in engleza,iar coperta este superba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am comandat si eu!....O asteptam de mult!....Pot lua lansarea ca un cadou de Paste! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Te referi la cea cu marul? Este o serie cu diferite obiecte rosii pe coperta si imi place la nebunie, dar eu am numai primul vol din Intoarcerea. Parca are o pana pe coperta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai de cand tot astept cartea asta. Coperta imi place mult de tot.
    Trebuie neaparat sa fac rost de bani sa mi-o pot cumpara, sau poate mi-o aduce iepurasul :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci coperta este geniala!!! Seria JV, are un loc special in sufletul meu (cred ca toti au aflat asta de cand ii tot bombardez cu amanunte =)) ), pur si simplu e geniala la fel si serialul. Se pare ca voi astepta pana la bookfest ca sa imi cumpar volumul, sau cine stie poate voi avea nororc la vreun concurs cu ea.
    (p.s Damon e atat de... @-) =))=))=))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Michikit da,eu o am pe cea cu marul si imi place atat de mult...

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiu, le ador. Planuiesc sa le iau asa pe toate cele din seria Intoarcerea.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu mai am cum.Am deja vol 5 si am comandat vol 6...poate,totusi, o sa gasesc vol 7 cu acea coperta:D

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai de ce nu incerci pe bookdepository?

    RăspundețiȘtergere
  15. Am precomandat cartea si abia astept sa o primesc!<3

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu ma grabesc sa cumpar vol 7.L-am citit deja,asa ca mai poate astepta.

    RăspundețiȘtergere
  17. huh, damon asta e..wow! :D abia astept sa apara. am devorat primul volum in doua zile. imi place stilul autoarei si as vrea sa incerc si "ritualul", insa mai pe la vara.

    RăspundețiȘtergere
  18. coperta e bestiala , de abia astept sa citesc cartea,momentan sunt la caderea noptii , pe care mi`am luat`o recent..;))

    RăspundețiȘtergere
  19. abia o asteptam:x
    macar acum nu te mai intreb din saptamana in saptamana cand apare:))

    RăspundețiȘtergere
  20. singurul lucru care nu mi place la cartea asta e faptul ca pe coperta nu se afla si stefan....in rest nota 10:D

    RăspundețiȘtergere
  21. imi place imaginea mica de jos , oare cum fac animatiile?

    RăspundețiȘtergere
  22. am cartea in biblioteca, dar n-am citit-o inca. astept vara..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi