Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/18/2020

ÎN CURÂND: Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți de Holly Jackson -Leda Edge


În curând la Leda Edge: CRIMA PERFECTĂ. INSTRUCȚIUNI PENTRU FETE CUMINȚI de Holly Jackson, traducere de Daniel-Silviu Bivol.

     Toți locuitorii din Little Kilton știu povestea. Frumoasă și populară printre colegii de liceu, Andie Bell a fost ucisă de iubitul ei, Sal Singh, care, mai apoi, cuprins de remușcări, și-a luat viața. Cinci ani mai târziu, tragedia încă îi mai bântuie pe locuitorii liniștitului orășel britanic. Prietenă din copilărie a presupusului criminal, Pip nu poate scăpa de sentimentul obsedant că lucrurile nu s-au petrecut chiar așa cum vorbește lumea. Folosindu-se de scuza unui proiect școlar, adolescenta se transformă într-un veritabil detectiv particular și încearcă să afle adevărul. Perseverentă și atentă la detalii, Pip ajunge să descopere o serie de secrete întunecate care demonstrează fără putință de tăgadă că Sal a fost învinuit pe nedrept. Cineva însă nu e deloc încântat de întorsătura pe care au luat-o lucrurile, iar viața lui Pip este în pericol. Daca ai savurat thrillere precum Asta e povestea noastră sau Majoretele, Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți este romanul potrivit pentru tine! 

 „Un adevărat festin pentru cititorii care adoră suspansul!” Kirkus Reviews 
 „Un thriller de-a dreptul obsedant, plin de tensiune, cu o intrigă foarte elegant construită!” GUARDIANNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate