4/30/2017

Comandă Întoarcerea de Jennifer L. Armentrout - Leda Edge

Autoarea care v-a adus Seria Lux, Jennifer L. Armentrout revine cu o nouă serie Titanii (Întoarcerea) vol.I. Așadar vă invităm pe site-ul Editurii Corint să o comandați. 

ACȚIUNE NON-STOP ȘI O POVESTE DE DRAGOSTE INCANDESCENTĂ 

    
 A trecut un an de când Seth a încheiat o înțelegere cu zeii prin care își punea viața în slujba lor. Acum, Apollo are o misiune pentru el: Seth trebuie să protejeze o fată frumoasă și îndrăzneață, dar de care nu se poate atinge. Iar această nouă sarcină ar putea fi cea mai solicitantă provocare de care a avut vreodată Seth parte. Josie habar nu are ce vrea de la ea acest tip nebun și sexy, dar odată cu sosirea lui, toată viața ei este data peste cap. Fie că Josie începe să-și piardă mințile, fie că o pândește un coșmar născut din antica mitologie.  

       Josie nu se poate decide care este cel mai mare pericol: un titan furios care caută răzbunare sau misteriosul Seth cel cu ochii aurii- și atracția intense care mocnește între ei… 
Suspans la maximum și tensiune sexuală de la prima la ultima pagină.” -Publishers Weekly

3 comentarii:

 1. Asta numești tu recenzie? Sau îndemn de a comanda o carte?
  Trebuie să mai lucrezi un pic la arta convingerii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se vede că nu știți ce înseamnă cu adevărat o recenzie. Vedeți cumva cuvântul recenzie în postare sau în titlu, vedeți vreo opinie sau vreo notă asupra cărții? Este un comunicat de presă, o știre că se poate comanda cartea. Informați-vă, dacă tot sunteți forum.

   Ștergere
 2. imi doresc aceasta carte si sper sa o comand si sa o citesc si eu luna aceasta

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate