Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/31/2017

Lansare: Ephialtes: Începutul unui coșmar de Cristine C. C.


LANSARE DE CARTE într-o atmosferă artistică la UN TEATRU: ”EPHIALTE – ÎNCEPUTUL UNUI COȘMAR” CRISTINNE C.C. Vineri, 31 martie 2017, ora 17.00, are loc la Un Teatru, București, Lansarea primului volum din seria „Ephialte” - „Începutul unui Coșmar”, scris de autoarea Cristinne C.C. și dedicat tuturor iubitorilor de literatură fantasy, de suspans și fantastic.

Adresa evenimentului: Un Teatru - Str. Sfinții Apostoli nr.44, Sector 5, București. Accesul este gratuit. 

     Povestea este un urban fantasy și o are în centrul său pe Alisia, o tânără impulsivă, nonconformistă, un Ephialt novice, abia trecută de Inițiere. Viața sa este dată peste cap dintr-o banală coincidență și o serie de evenimente ce o plasează în mijlocul unui adevărat conflict între cei ai cărei lumi îi aparține și dușmanii acestora, Umbrele. În atmosfera artistică oferită de Un Teatru, cititorii vor avea ocazia să pătrundă în lumea secretă a Ephialtelor și a Umbrelor sub orientarea autoarei Cristinne C.C. Cititorii au șansa unică de afla mai multe despre inspirație și procesul de scriere al acestui prim volum, vor avea acces la fragmente din volumul doi aflat în curs de publicare, vor primi autografe și vor putea adresa întrebări direct autoarei. 

”Ephialte-Începutul unui coșmar” va apărea în curând și în limba engleză avându-l ca editor pe Michael Garrett, primul editor al lui Stephen King, unul dintre cei mai bine vânduți scriitori americani. Primul volum în limba română este publicat de Editura Quantum Publishers și este disponibil întrun format cartonat de calitate pe website-ul editurii Quantum Publishers.

Cristinne C.C. are 38 de ani, s-a născut în Constanța, şi-a locuit până la 18 ani în Mangalia. A terminat facultatea de drept, devenind imediat după absolvire avocat. Începându-şi cariera de scriitoare mai mult dintr-o dorinţă de a pune ceva suflet şi visare în balanţa vieţii dure a meseriei de avocat, Cristinne C.C. s-a văzut în faţa altei dileme: să-şi dedice energia scrisului, ce-i foloseşte harul natural de a pune în scenă personaje miraculoase sau să continue profesia pentru care s-a luptat atât de mult? A găsit o cale de mijloc, continuându-şi îndârjită profesia şi în acelaşi timp clădind armonios în romanele sale întâmplări ale căror personaje îmbină exuberanţa tinereţii cu maturitatea gândirii.


Un comentariu:

  1. pare foarte interesanta aceasta carte, iar faptul ca o sa fie tradusa si in limba engleza imi da mari sperante ca o sa o ador

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate