Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/26/2017

Serialul Cele 13 motive (Thirteen reasons why) bazat pe romanul lui Jay Asher & Teaser Trailer

Astăzi Netflix și producătorul executiv al serialul, Selena Gomez, ne-a pregătit o surpriză. Teaserul a apărut anunțând și data când va fi lansat serialul și anume pe 31 martie. 
Cele 13 motive este un roman scris de Jay Asher care a apărut la Editura Leda acum ceva timp. Clay Jensen trimite un colet unei persoane, același colet pe care l-a primit și el , dar a fost nevoit să-l dea mai departe - aceasta a fost dorința ei. Poate vă întrebați ce conține coletul...casete înregistrate de Hannah Baker, colega lui, care s-a sinucis cu câteva zile în urmă. Pe casetă sunt înregistrate 13 motive...(recenzia aici)

Dacă vrem să aflăm adevărul trebuie să apăsăm pe play din 31 martie. Am încredere că Netflix a reușit să producă aceeași emoție, pe care romanul ți-o transmite atunci când îl citești. Pentru mai multe update-uri puteți urmări pagina noastră de facebook Cărți Alese.


TEASER TRAILER
Un comentariu:

  1. Woo, ce bină arată trailerul, trebuie neapărat să citesc și eu cartea înainte să apară serialul! :D Momentan mă uit la Game of Thrones.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate