Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/25/2016

Serialul Jurnalele Vampirilor a ajuns la final. WTF!?

Am același sentiment de regret pe care-l aveam la Gossip Girl sau One Tree Hill. Încă un serial în vogă este pe ultimul drum sau mai bine spun că doar pur și simplu povestea se apropie de sfârșit. Eu unul sper că sfârșitul să fie unul la nivelul primelor sezoane, adică unul bun. Nu vreau să neg sau să găsesc scuze, dar odată cu sezonul 4 serialul a luat-o pe arătură, ajungând ca în ultimul sezon difuzat să nu o mai avem pe Elena. Eu vreau o reuniune adevărată!
O confirmare avem că sezonul acesta e mai scurt, ceea ce era de așteptat după audiența din ultima vreme. Producătorii au spus că se vor întoarce la vechiul lor stil, adică cel fabulos al primelor sezoane. SPER că Elena se va întoarce și că lucrurile vor ajunge la normal. Mi se pare neprofesionist că unii actori și-au făcut prea mult de cap și din cauză faptului că o relație nu a fost un lucru bun, să se ajungă să renunțe la rol (vorbesc despre Nina Dobrev și Ian whatever his name is), dar nu vreau să intru în detalii.
Caroline cu Stefan? Elena cu Damon? Cum se va termina? Șaisprezece episoade ne mai rămân, până aflăm deznodământul.
 

4 comentarii:

  1. Eu am descoperit acest serial acest an :P . Si eu chiar nu ma uit la filme cu vampiri ;) . Am ajuns la sezonul 6 si sincer sunt de aceeasi parere cu tine. Mi se pare ca in ultimul timp cam este tras de par.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eram la zi mereu cu episoadele, veneam vinerea de la liceu si tabaram pe calculator ca sa vad un episod nou, dar de la un timp o luasera razna de tot si am reluat serialul dupa cateva luni cand nu prea aveam ce face. Acum astept sezonul asta sa fie ceva mai bun, pentru ca a fost putin dezamagitor.
    Totusi, nu cred ca Ian este motivul pentru care Nina nu mai joaca. Cred ca asa ar fi trebuit sa fie, iar daca e asa, inseamna ca nu sunt chiar atat de profesionisti.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate