Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/09/2013

Viața sănătoasă la tine acasă!

Hei! Da, tu! Cu tine vorbesc! Îți face vreo plăcere să te trezești dimineața? Știu...muncă, cursuri, școală, familie. Trezitul dimineața este de multe ori greu și avem tendința să sărim peste micul dejun, chiar dacă este cea mai importantă masă. Micul dejun trebuie să fie porția noastră de energie și am găsit soluția. Toată energia de care aveți nevoie poate fi concentrată într-un pahar. Este ușor, nu necesită mult timp și este potrivit pentru oricine. Cu ajutorul storcătorului professional Hurom puteți obține un rezultat garantat de vitamine. Un suc natural preparat în casă pentru toată familia este sănătos și are duce la rezultate bune. Renunțați să cumpărați băuturi răcoritoare din magazine și alegeți să-l preparați sub supravegherea voastră. 

      Micul dejun este cea mai importantă masă. Din lipsă de timp de multe ori poate sărim peste micul dejun și asta nu e indicat pentru că ne afectează starea, și în timp modul de viață. Micul dejun trebuie să fie consistent, pot fi fructe, legume, dar când timpul este împotriva noastră totul este ruinat. Eu am găsit o soluție! Toată energia de care aveți nevoie poate fi concentrată într-un pahar. Este ușor, nu necesită mult timp și este potrivit pentru oricine. Cu ajutorul storcătorului professional Hurom puteți obține un rezultat garantat de vitamine. Un suc natural preparat în casă pentru toată familia este sănătos și are duce la rezultate bune. Renunțați să cumpărați băuturi răcoritoare din magazine și alegeți să-l preparați sub supravegherea noastră. De ce să alegeți un storcător Hurom și nu unul oarecare? În primul rând Hurom este dezvoltat pe acest segment și deține un nou sistem: stoarcerea fără frecare și încălzirea sucului la viteze mari, ci prin presare rece la o viteză mică.  Acest nou sistem dă rezultate mai bune, nu irosiți ingredientele din care vreți să obțineți un energizant pentru dumneavoastră. Vitaminele, sărurile, enzimele, antioxidanții nu sunt pierduți ca în cazul storcătorelor normale centrifugale. Modul  stoarcere este prin masticare și presare ( ingredientele sunt zdrobite de către ax, care este un polimer de opt ori mai dur decât melamina).
         O noutate la acest storcător este că pe lângă fructe și legume se poate extrage suc și din frunze, iarbă de grâu, rădăcinoase sau germeni. Acum înțelegeți de ce storcătorul Hurom vă echilibrează viața?


Storcătorul Hurom este potrivit pentru oricine, designul este unul clasic, elegant și este perfect pentru familie, prieteni, colegi. Să spunem că vreți să aveți o petrecere acasă...cu ajutorul sistemului inovator  Slow Squeezing System puteți obține băuturi răcoritoare după preferința fiecăruia. Dacă vă pricepeți puteți obține adevărate cocktailuri cu sau fără alcool. :-D
Mai mult de atât puteți prepara acasă lapte de soia și de migdale.

Aici găsiți o gamă largă de storcătoare de fructe, cu sistem de presare la rece. Comandați unul din aceste storcătoare, bucurați-vă de el cu cei apropiați și nu uitați că  aveți 24 de luni de garanție. 

Nu uitați,  un corp sănătos, o minte sănătoasă.

Un comentariu:

Persoane interesate