Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/21/2013

Scenariul seductiei...

-Auzi păpușă, unde o arzi în seara asta?
-Arăți bine pe dinafară..
-Tu și cu mine...
(perle culese..)


Bună! S-ar putea să pară ciudat, dar ai vrea să ieșim undeva în sfârșitul acesta de săptămână?


Cum poți cuceri pe cineva și cum obții o întâlnire? Seducția să fie un mit? Pentru început avem o bază apa de toaletă Super Playboy care a dat peste cap miturile seducției. Trebuie să lași timiditatea și emoțiile acasă și încerci să cunoști interesele și pasiunile persoanei de la care vrei să obții o întâlnire. Fii discret, nu da impresia că ești disperat sau că te topești doar când o privești și toate vor veni pe parcurs. Acum depinde și de fiecare persoană în parte. Dacă vreți ceva simplu și considerați că acea persoană preferă simplitatea puteți opta pentru o plimbare în parc, cu un popas pe  marginea lacului, stând pe o bancă sau chiar pe iarbă și începeți să dicutați. Acum sigur că este acea emoție și chiar și un moment ciudat, poate vă blocați, dar tăcerea nu e soluția.Încercați să fiți voi înșiși și nu persoana de care vreți să dați dovadă. Ținuta, comportamentul, felul de a fi sunt esențiale. Dacă voi considerați că cel mai bine este să ieșiți la un restaurant, la un local e în regulă. Chiar și varianta mersului la cinema e chiar bună, dar aveți grijă ce alegeți. Poate fi o comedie decentă, un film romantic sau chiar un film de groază și de cele mai multe ori filmele de groază sunt cele mai eficiente la întâlniri. Știți voi, în acele momente de suspans fata se simte în siguranță  în brațele băiatului. :-D
Încercați să dați de înțeles care sunt interesele voastre, cum sunteți și ce așteptări aveți pentru că aveți nevoie de lucruri în comun C-O-M-P-A-T-I-B-I-L-I-T-A-T-E.
Eu nu cred în astre și alte nebunii...eu cred în dragoste. Cred că există acea persoană undeva, sufletul nostru pereche sau jumătatea. Că tot vorbeam de jumătate...în mitologia greacă se spunea că omul avea patru picioare, patru mâini, două capete și era considerată o ființă superioară. Zeii fiind amenințați de puterea oamenilor i-au despărțit în două și de atunci omul își petrece toată viața căutându-și jumătatea. Un mit frumos, nu? Sincer să fiu într-o relație cel mai important este să faci fericită persoana iubită și să primești la rândul tău și tu fericire. Dacă aș alege un loc pentru prima întâlnire ar fi undeva cu o priveliștă fantastică. La un restaurat cu masa la geam de unde se vede întregul oraș luminat, sau dacă e într-un anotimp călduros la terasă. Priveliștea, luna, stelele și cu un trandafir oferit,  spun eu, alcătuiesc sunt cadru frumos și adecvat pentru prima întâlnire. Încerc să aflu ce o face fericită și încerc s-o fac să zâmbească și să râdă (umorul este important), dar să nu ne lăsăm duși de val. După ce ieșim din local o conduc acasă și aleg o variantă ocolitoare ca să mai petrecem încă puțin timp împreună și să ne ținem de mână, continuând discuția începută.
Un alt scenariu ar fi unul mai extravagant dar sună intersant și exclusivist. Trebuie doar să sugerați să se îmbrace în ceva negru și atât, întâlnirea fiind la o petrecere în centru orașului în una din acele clădiri mari și în care este necesar să vă deghizați. Eu bineînțeles o să fiu un  007 alături de ea, dar în acest caz lucrurile sunt mai complicate și-mi vin prea multe idei cu privire la o întâlnire de acest gen care ar salva viețile locuitorilor. :-D Revenim...imaginația mi-a luat-o la goană...
Ca o concluzie...avem toate ingredientele scenariului  pentru prima întâlnire. Cum o cucerești și care este adevărul secret ? Prin felul tău de a fi, nu fi ceea ce nu ești. Detaliile contează, bunul simț contează, eleganța la fel, sentimentele și parfumul Super Playboy care vă dă super-puteri. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, dar în ziua de azi iubirea este văzută cu alți ochi. Lucrurile romantice acum sunt doar niște obiecte uitate în subsolul unei case abandonate și se renunță la ceva romantic în favoarea eternului club, plimbărilor cu mașina și a cadourilor scumpe. Cei care sunt încă normali se vor bucura cu adevărat de iubire și de viața aceasta care poate oferi multe.


Această postare este inclusă în Super Blog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate