Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/06/2013

Frumoasă cu un scop precis

       Sincer să fiu nu am o mașină ideală, nu visez să am un anumit tip de mașină. Domeniul auto a avoluat, s-a extins foarte mult pe parcursul acestui deceniu și este avantajos să deții o mașină. În zilele noastre ai nevoie de o mașină bună, la un preț accesibil și am găsit soluția: Toyota Corolla. Noul model al celor de la Toyota oferă siguranță, calitate și garanția unor drumuri plăcute. Modelul este plăcut și îți dă o notă contemporană de la prima vedere. În diminețile târzii în care trezitul și mersul la muncă sunt copleșite de o monotonie aproape de cea a lui Bacovia, noua Corolla v-ar putea face diminețile mai bune. 

     Când ați ajuns la mașină nu trebuie decât să atingeți mânerul portierei și aceasta se va deschide pentru că mașina este dotată cu sistemul Smart Entry & Push Start, adică pornire fără cheie. Porniți sau opriți motorul apăsât butonul start/stop și toate acestea pot fi realizate doar dacă dețineți cheia inteligentă într-un simplu buzunar (Să n-o pierdeți!). Călătoria până la destinație devine plăcută datorită scaunelor confortabile și a volanului cu trei spițe, care este din piele. Puteți oricând să vă potoliți setea cu o apă plată și o puteți pune la loc în suportul pentru pahare care este la îndemâna șoferului. Corolla nu este o mașină foarte mare, dar nici mică să puteți fi intimidați în timpul traficului. Corolla este un mini-tanc elegant pe patru roți! Nu trebuie să vă faceți griji pentru motor sau consum pentru că motorul face parte din următoarea generație a sistemului VVT-i Toyota ( 1.6L benzina Valvematic -132 CP-), care aduce o bună economie de carburant și o reducere a emisiilor de dioxid de carbon (poluație redusă).
    Farurile la un autovehicul sunt foarte importante, mai ales pe timpul nopții. Acest model deține luminile de zi cu LED (faruri halogen multireflector), iar în timp de ceață puteți folosi proiectoarele. Ajunși la destinație, pentru o parcare sigură, eficientă modelul deține senzori de parcare față-spate și un sistem inteligent de parcare automată.(Simple IPA: Simple Intelligent Parking Assist); sistemul manevrează automat mașina în locul de parcare preferat, iar dumneavoastră nu trebuie decât să controlați viteza. Pentru o asigurare mai bună puteți folosi camera video în marșalier, care vă redă imagini color în timp real. 
      Să presupunem că e iarnă și aveți de parcurs un drum lung pe timpul nopții și aveți de gând să alegeți o variantă ocolitoare (scurtătură), ca să vă feriți de trafic. Toyota oferă siguranță pasagerilor deținând un sistem de nouă airbaguri SRS, un sistem de asistență la pornirea în rampă (HAC) și un control bun cu ajutorul sistemului de control al stabilității VSC și al tracțiunii TRC. Sistemul ABS & EBD ajută la păstrarea direcției în timpul frânărilor violente. Să spunem că ideea cu scurtătura nu a fost chiar bună din cauza vremii pentru că se pornește un viscol, vizibilitatea este scăzută, iar zăpada se depune. În caz de blocare a drumurilor în timpul unui astfel de incident, această mașină vă oferă siguranță. Dețineți climatizare automată dual-zone și protecție. Așteptați ajutoarele după un apel la 112 și nu ieșiți din mașină! Corolla poate fi un iglu pe patru roți!
     Toyota Corolla poate să facă parte din viața voastră! Dar să nu exagerați cum a făcut personajul principal din romanul Christine semnat de Stephen King.

Această postare este inclusă în Super Blog 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate