Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

7/11/2013

Seventh son Trailer, adaptarea romanului Ucenicul vraciului de Joseph Delaney (Cronicile Wardstone)

Când s-a anunțat că acest proiect este pe cale să aibă undă verde eram fericit și foarte curios de rezultat, adică de film. Am citit deocamdată primul roman din această serie fantasy & horror și mi-a plăcut foarte mult. Adaptarea romanului vine cu actori de renume cum ar fi : Juliane Moore, Ben Barnes și Jeff Bridges. După ce am văzut trailer-ul tot ce pot să spun e: GROOOOZAV! E mai mult decât mi-am imaginat eu în cărți, mai spectaculos, mai tensionat!

Ucenicul Vraciului este Thomas Ward, un băiat de 12 ani care își face ucenicia la un vraci bătrân și aspru. Ucenicia lui este grea, dar într-o zi va deveni un exorcist care alungă strigoii, prinde și închide duhurile rele și vrăjitoarele. Fiind al șaptelea fiu al unui al șaptelea fiu, el poate vedea lucruri și creaturi pe care oamenii obișnuiți nu le văd. Thomas este pus la grea încercare în confruntarea cu cea mai rea vrăjitoare din ținut, Mama Malkin. Va reuși, oare, să scape din iadul care se dezlanțuie? Povestea este plină de mister și suspans - se citește pe nerăsuflate de la prima până la ultima pagină. (rezumat primul volum)

Cărțile au apărut la Editura Corint

TRAILER!3 comentarii:

  1. Deci, clar daca joaca Ben Barnes ma uit:)) Intr-adevar, cartea n-am citit-o, de fapt cartile, dar faptul ca joaca actori cunoscuti si indragiti de mine, ma fac sa ma uit la film. Abia astept!

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate