Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/23/2013

Cand esti vrajitoare de Carolyn MacCullough -Editura Leda

Ce copertă senzațională! Laudă Editurii Leda!
Emoţionantă şi fermecătoare de la prima până la ultima pagină! Atât de fascinantă, încât cititorii îşi vor dori să continue într-un al doilea volum – pentru că atunci...

CÂND EŞTI VRĂJITOARE...
...RĂMÂI VEŞNIC VRĂJITOARE!

Fiica ta va fi una dintre cele mai puternice vrăjitoare pe care le-am avut vreodată în familia noastră. Va fi ca un far călăuzitor pentru noi toţi.
TAMSIN GREENE face parte dintr-o familie de vrăjitoare cu lungă tradiţie. În ziua în care s-a născut, bunica ei a prezis că va fi cea mai Talentată dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat.
Acum, când are şaptesprezece ani, îşi petrece cea mai mare parte din timp la şcoala cu internat din Manhattan, unde măcar poate pretinde că este normală. Însă, în timpul vacanţelor de vară, este obligată să revină acasă şi să lucreze la librăria magică a familiei sale.
Într-o seară, un tânăr foarte atrăgător, profesor la Universitatea New York, intră în librărie şi o confundă pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima dată în viaţa ei, Tamsin se simte privită cu respect şi admiraţie, şi, înainte de a apuca să se gândească mai bine, acceptă să caute pentru acesta un obiect valoros şi vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol în urmă. Dar căutarea se dovedeşte a fi mult mai ciudată decât părea la prima vedere.

„Cu acest roman al său, Carolyn MacCullough aruncă o vrajă uluitoare. Secrete de familie şi rivalităţi între surori, călătorii în timp şi Talente magice – toate urzite laolaltă pentru a crea o poveste supranaturală, captivantă pentru cititorii tineri. La toate acestea se mai adaugă lupta dintre bine şi rău, precum şi momentul încântător al primului sărut, astfel încât ajungem să ne dorim ca acest roman fermecător să aibă o continuare.” - Megan McCafferty

“Cu un ritm rapid, plin de suspans, cu un punct culminant bine pregătit, acest roman va fi pe gustul adolescenţilor, pasionaţi de poveşti dramatice şi de aventuri magice.” - The Bulletin
“Un roman urban fantasy elegant, pasionant.” - Publishers Weekly

@Carti Alese

6 comentarii:

 1. Mie imi place cum arata :X probabil o s-o cumpar

  RăspundețiȘtergere
 2. o doamne coperta e pur si simplu superba:x cu siguranta am sa mio precomand:D

  RăspundețiȘtergere
 3. da, e foarte reusita coperta si abia astept sa isi faca aceasta carte loc in biblioteca mea si mai ales in minte si in inima ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. Ah, coperta e superbaa <3 si o voi achiziona imediat ce apare, in fond comentariul Cassandrei Clare prevesteste ceva bun.
  Descrierea cartii pare interesanta, iar Tamsin ma duce cu gandul la o tanara extrem de puternica, care nu stie inca de ce este capabila.
  Pana nu cumpar cartea, n-o citesc si nu imi formez o parere, nu cred ca pot adauga mai multe.
  Oricum, editura Leda este senzationala!

  RăspundețiȘtergere
 5. Seamana la coperta de parca ar fi din seria cu Damnare.
  Imi place foarte mult cum ai prezentat-o. Sper sa ma apuc de ea cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
 6. Coperta este draguta iar povestea este destul de draguta dupa cele citite mai sus. Si imi place numele personajului principal, Tamsin.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate