Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/01/2013

Copertă schimbată pentru Dispăruţi 2: Foamea de Michael Grant -Editura Rao

Apariţia volumului 2 din seria Dispăruţi a fost amânată câteva luni de cei de la Editura Rao, dar acum o puteţi comanda de pe site, aici. Cartea vine cu o copertă nouă, nu cea prezentată de mine pe blog, anul trecut şi sper să vă placă. 

Dacă nu aţi auzit de seria Dispăruţi scrisă de Michael Grant...
Cât ai clipi din ochi, toată lumea a dispărut. Dispăruţi. Toţi, cu excepţia tinerilor. Au rămas fără nici un adult. Fără profesori, poliţişti, doctori, părinţi. Şi tot aşa de brusc dispar şi telefoanele, internetul, televiziunea. Fără nici o posibilitate de a căuta ajutor. Şi fără vreo şansă de a afla ce se întâmplă. Foametea ameninţă. Începe domnia sălbaticilor. O creatură sinistră pândeşte din umbră. Animalele devin mutante. Iar adolescenţii se schimbă şi ei, le apar talente noi, puteri inimaginabile, periculoase, mortale, care sporesc din zi în zi. Este o lume nouă şi înspăimântătoare. Se aleg tabere, se pregăteşte o luptă. Cei puternici împotriva celor slabi. Iar timpul se scurge inexorabil: de ziua ta, dispari, la fel ca toţi ceilalţi.
Noua copertă pentru Volumul 2: Foamea


Au trecut trei luni de când toţi cei sub 15 ani au rămas captivi sub cupola cunoscută drept FAYZ. Trei luni de când toţi adulţii au dispărut. Dispăruţi. Mâncarea s-a terminat de mai multe săptămâni. Toată lumea e înfometată, dar nimeni nu vrea să se gândească la o soluţie. Şi în fiecare zi tot mai mulţi copii evoluează, dezvoltă talente supranaturale care îi separă de copiii fără puteri. Tensiunea creşte şi haosul coboară asupra oraşului. Fiecare copil trebuie să şi poarte singur de grijă şi toţi cei buni devin răi. Dar peste toate astea ameninţă o problemă mult mai mare. Întunericul, o creatură sinistră care a trăit îngropată adânc în pământ, începe să-i cheme pe unii adolescenţi din FAYZ. Să-i cheme, să-i îndrume, să-i manipuleze. Întunericul s-a trezit. Şi îi este foame.


Copertă veche:


@Carti Alese

9 comentarii:

 1. de ce i-au schimbat coperta? a si app cand anunti castigatorii concursului de fidelitate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Au fost postaţi în postarea Sfârşitului de săptămână.

   Ștergere
 2. Îmi plăcea mai mult coperta iniţială. Oare de ce au schimbat-o? În afară de asta, mă bucur mult să aud că volumul II apare în sfârşit.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sper că nu vor schimba copertele tuturor volumelor :(.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie imi plac foarte mult cele mai...abstracte. Sunt negre si au doar titlul pe ele, luminate din spate + o mica imagine sugestiva. :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Hei, cum de s-a schmbat coperta? Oricum eu na ghidez dupa continut, nu dupa coperta. Cartea parca seamana la contnut cu Eve....

  RăspundețiȘtergere
 6. Imi placea coperta asa cum era....Dar in fine, e frumoasa si asa!

  RăspundețiȘtergere
 7. Mi se pare mai draguta noua coperta. Prima imi amintea intr-un fel de Harry Potter. Dar partea buna este ca atat prima varianta, cat si a doua se potrivesc cu coperta primei carti.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate