Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/11/2013

Aşteptarea a luat sfârşit, Instrumente mortale 4: Oraşul îngerilor căzuţi de Cassandra Clare -Editura Leda

Războiul s-a terminat, iar Clary Fray se întoarce la New York, entuziasmată de planurile sale de viitor.
Dar totul are un preţ…
În sfârşit, vânătorii de umbre fac pace cu locuitorii din Lumea de Jos. Clary se antrenează să devină vânător de umbre şi să-şi folosească puterea unică. Mama ei se căsătoreşte cu iubirea vieţii sale. Şi, mai important decât orice, Clary poate spune despre Jace că este iubitul ei.
Dar…
Cineva ucide vânători de umbre, iscând tensiuni între vânătorii de umbre şi locuitorii din Lumea de Jos, ceea ce ar putea duce la un al doilea sângeros război. Simon, cel mai bun prieten al lui Clary, nu o poate ajuta – mama lui tocmai a aflat despre el că este vampir, iar Simon este nevoit să plece de acasă. Când Jace începe să se îndepărteze de Clary fără să-i explice acesteia de ce o face, tânăra se vede forţată să investigheze adâncurile unor mistere care, odată desluşite, îi revelează un coşmar cum nu se poate mai groaznic: ea însăşi a pus în mişcare un lanţ de evenimente în urma cărora i-ar putea pierde pe toţi cei pe care-i iubeşte.
Inclusiv pe Jace…

„În cartea a patra îşi fac apariţia numeroase personaje familiare, inclusiv câteva din seria Îngerul mecanic. Suspansul din final îi va face pe fanii seriei Instrumente mortale să-şi dorească cu nerăbdare o continuare!”- Booklist

NU RATAŢI PRIMELE VOLUME DIN SERIA INSTRUMENTE MORTALE:


NU RATAŢI DISPOZITIVE INFERNALE, SERIA CARE ANTICIPEAZĂ AVENTURILE DIN INSTRUMENTE MORTALE


@Carti Alese

8 comentarii:

 1. doamne si speram sa nu apara inca sa apuc sa mi le iau si eu:d dar oricum akm am sa mi le iau pe toate 4:D

  RăspundețiȘtergere
 2. Dargut, ma simt cam inapoiata ca nu am putut sa citesc nici macar primul volum!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stiu perfect cum te simti. Nici eu nu am apucat sa citesc vreun volum.

   Ștergere
 3. Nu stiam de existenta acestei serii pana acum...pare interesanta si poaate o saa mi-o achizitionez!In orice caz are o coperta fascinanta de asemenea si restul copertilor sunt asa!:-*

  RăspundețiȘtergere
 4. Povestea vanatorilor de umbre este superba! Personajele sunt atat de complexe si bine conturate, incat te atasezi imediat de ele si traiesti fiecare clipa la intensitate maxima.
  Am citit cele trei carti aparute pana acum la noi, dar inca nu am achizitionat-o si pe acesta.
  Mai bine mai astept putin ca sa apara si volumul cinci la noi, ca dupa o sa fiu o trista totala ca mai e pana in 2014 cand Cassandra Clare publica volumul final.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ideea cu vanatorii de umbre mi se pare chiar originala si m-am indragostit de ea. Sper sa apuc sa citesc cartile acestea :)

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate