Treceți la conținutul principal

Georgina Kincaid 2 : Nopti de sucub de Richelle Mead Recenzie

După dezvăluirea criminalului, Georgina nu credea că viața putea fi mai complicată de atât. L-a cruțat pe Seth după ce a aflat că este un sucub și o acceptă pe Georgina așa cum este ea. Cei doi ajung să fie împreună, cu toate că ea trebuie să se împartă și să fie activă în ambele domenii de activitate când vine vorba de muncă (sună ironic). Mulți din prietenii ei nemuritori spun că relația lor nu are niciun viitor, pentru că relația fizică dintre cei doi este foarte redusă, datorită faptului că ea l-ar putea răni prin consumul de energie (mai pe scurt, sexul cu Georgina poate fi letal). Este îngrijorată că pe Seth l-ar putea deranja meseria ei, care ține de natura. Viața ei e una pasională, seducătoare, dar iubirea e grea de întreținut când e o nemuritoare. Georgina se lasă și ea sedusă, de un viciu fals, dar irezistibil...

"-Nu sunt chiar așa de înțelept, a spus, trăgându-mă aproape de el, și m-a sprijinit de umărul lui.
Nu m-a contrazis în privița comentariului cu tânărul. Dacă te uitai cinstit la ce vârstă aveam fiecare, aș fi putut fi lejer acuzată de violare de minori."
***
"L-am împuns cu piciorul și i-am spus:
-Cocotă masculină ce ești!
-Râde ciob de cratiță spartă.
-Oală. E "râde ciob de oală spartă". Hai să nu ne batem joc de metafore."

Volumul 2 din Georgina Kincaid este o continuare bună a primului volum Tristeți de Sucub. Avem parte de această dată de mai mult timp alături de Georgina și viața ei schimbată, când a început să iubească, chiar dacă acest lucru ar fi o provocare mare pentru ea, datorită meseriei, să spunem. Amuzantă și atrăgătoare, nu ai cum să nu-ți placă această serie. Cu mai puțină acțiune, decât primul, continuarea tot te captivează, pentru că vrei să știi ce se alege de personajele principale. Chiar dacă este o carte fantasy, cu un stil erotic, nu poți să nu apreciezi conflictul intern, cel psihologic al personajului principal. Am fost fericit că Georgina a ajuns să fie cu Seth și că amândoi încerc să facă această relație să fie posibilă. Spre final am avut un șoc mare să aflu de ce se apucă Georgina, dar lucrurile s-au rezolvat cu bine spre final, ultima scenă fiind una amuzantă și sexy, putem spune într-un stil ... Aștept cu nerăbdare să citesc următorul volum,  Vise de sucub.

Nota: 9.5/10
Titlu: Nopți de sucub
Autor: Richelle Mead
Editura: Leda
Recenzie: Claudiu

@Carti Alese

Comentarii

  1. doamne georgina este o adevarata luptatoare abia astept sa imi vina cartile clar ma apuc de ele

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tare recenzia:x deabia astept sa ma apuc si eu de ele:D mai am putin din anna karenina si dupa ma acaparez doar cu seria acesta:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uu anna karenina. de mult timp o caut dar o gasesc ori scumpa ori nu am eu banii pe moment. sper sa o obtin si eu candva. cum ti se pare ?

      Ștergere
    2. Cu toate că Anna Karenina este o carte titanică este foarte frumoasă și cu multe aspecte prețioase.

      Ștergere
    3. Am incercat de cel putin cinci ori sa imi cumpar cartile, dar de ficare data am gasit altceva. Ultima incercare am avut-o de Craciun, dar cred ca mi-am luat tot o carte fantasy.
      Cred ca tot la tine am vazut o recenzie de am vrut sa mi-o iau. :)

      Ștergere
    4. am noroc cu mama care mi-a cumaparat toata colectia de la adevarul..si de akolo o am.:D Bia Bianca ti-o poti lua si tu de acolo,e doar 11 lei:D cum mi se pare?E superba..se cam pierde in detalii cateodata:)) insa e de pretuit.nu credeam ca o sa-mi placa asa de mult.acum doar mai vreau sa vad filmul:D ti-o recomand cu cel mai mare drag:D si cred ca la fel si claudiu:D..si app..claudiu..ai anuntat cumva castigatorii la concursul Rao?

      Ștergere
  3. Inca rad la citatul cu oala :)).
    Ai de gand sa termini curand seria? Parca mi-as lua-o si eu in engleza, dar am multe carti pe lista si mi-e frica sa mai incep serii noi. De asta evit recenziile. Imi deschid apetitul pentru titluri noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You evil person, you. :))
      Stiam ca este un plan ascuns de in receziile tale. Se simte. :))

      Ștergere
    2. Hahaha...are dreptate Michikit. Recenziile astea au o forta aparte ca in Star Wars care te atrag!!Sper sa ajung sa citesc si eu seria!

      Ștergere
  4. Mie imi place la carte idee de a duce sufletele barbatilor in alta lume, e destul de faina idee si nucred ca a mai abordat-o cineva pana acum!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit primul volum si mi-a placut foarte mult. Pur si simplu m-am indragostit de Georgina. Abia astept sa citesc si volumul doi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi