Treceți la conținutul principal

Mila 2.0 în curând un serial pentru ABC, iar la "cârma" proiectului se află Shonda Rhimes

Creatoarea  serialelor de succes Grey's anatomy ( Anatomia lui Grey), Private Practice ( Medici în Santa Monica), Scandal lucrează la o nouă dramă pentru canalul ABC. Proiectul MILA 2.0, un thriller S.F despre o tânără care descoperă că e un sistem de operare,  un fel de Android. Mila este un experiment de inteligenţă artificială creat de guvernul Statelor Unite şi de mama ei, care a răpit-o pe când încă era om. Dave DiGilio o să lucreze la scenariu, care este bazat pe cartea Mila 2.0 de Debra Driza, carte care urmează să apară în Martie la Editura HarperCollins. Este prima carte dintr-o serie S.F. Digilio se ocupă de proiect, iar printre măreţele sale proiecte finalizate se află sequelul Tron Legacy de la Disney. Deocamdată Shonda Rhimes este ocupată de serialele Scandal, Grey's anatomy şi să încheie serialul spin-off Private Practice.

@Carti Alese

Comentarii

  1. Nimeni nu banuieste din ce este facuta :x Suna bine. Imi place coperta si... banuiesc ca o sa fie un serial frumos (vreau sa zic, Anatomia lui Grey a fost un serial bestial, iar daca Mila 2.0 o sa fie facut de aceeasi creatoare - ca sa folosesc cuvantul tau - cred ca va fi un fenomen). Prin urmare de abia astept sa apara in Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ador anatomia lui grey deci pot spune ca sunt o fana a creatoarei chiar se pricepe abia astept sa vad ce va fi

      Ștergere
    2. O sa fie interesant sa vedem ce o sa faca cu genul asta de ecranizare. Anatomia lui Grey a fost drama, iar asta este SF.

      Ștergere
    3. wow cand ma gandesc ca s-arp utea sa fie ultimul sezon din grey doamneee

      Ștergere
    4. Gata? Bye bye? Pai daca se termina poate ma uit si eu de la inceput la sfarsit.

      Ștergere
    5. vorba mea astept sa se termine ca sa il incep=))

      Ștergere
    6. Da, apoi la 2 ani dupa ce s-a terminat si eu l-am vazut imi pare rau ca s-a terminat. :))

      Ștergere
    7. mai bine mai tazrizu decat niciodata. la fel zic si la citittul unei carti

      Ștergere
  2. Chiar vreau sa citesc cartea si ma bucura faptul ca ar aparea si un serial, insa acum depinde si cat de bun va fi. Nu ramane decat sa astept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa nu il anuleze si pe asta e aiurea desi nu cred ca o sa se intample asta avand in vedere ca, creatoare se pricepe

      Ștergere
    2. Sau daca il anuleaza, macar sa il termine frumos, sa nu ramanem in plop ca la alte seriale.

      Ștergere
    3. sa speram ca nu il vor anula sa aiba cat mai multe sezoane

      Ștergere
  3. Wow ce veste buna mi-ai dat!!!
    Ador serialul Anatomia lui Grey iar acum am inceput sa vizionez si Medici in Santa Monica, mi se pare bunicel. Nu am auzit pana acum de cartea Mila 2.0 dar subiectul pare foarte interesant.Cei de la ABC au o multime de seriale super frumoase care merita vizionate. E clar ca serialul va fi un succes, datorita povestii dar si a producatoarei Shonda Rhimes.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă ar termina creatoarea Grey's anatomy să mai *omoare* din personaje ar fi mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da stiu e groznic cum mor pe capete ba un accident ba impuscaturi. cel mai rau mi-a parut de george

      Ștergere
    2. Oh haideti, e mai bine asa. Nu ca as avea ceva cu personajele, dar daca ar fi ca in povesti, la sfarsit sa ramana toate personajele principale in viata, ar fi prea previzibil. Asa e realist, arata ca se poate intampla oricand ca cineva, indiferent de situatie, sa moara. Asa e in viata si probabil asta a incercat sa faca si creatoarea.

      Ștergere
    3. ai si tu dreptatea ta, dar noi, telespectatorii nedorim mereu ca personajele de care ne-am indragostit sa nu dispara si sa le putem vedea mereu

      Ștergere
    4. Dar asta te face sa simti. Imi amintesc cat de socata am fost eu atunci cand a murit un personaj preferat din Buffy. A fost rapid si neasteptat. Nu mi-a placut, dar s-a intamplat. Adica, era un personaj cu care ne obisnuisem timp de 5 sezoane, iar la inceputul unui episod a murit pur si simplu. :)) Cred ca mai socant fusese modul in care murise.

      Ștergere
    5. sunt personaje de care te atasezi asa tare si incepi sa plangi cand vezi ca nu mai sunt

      Ștergere
    6. Yep, am trecut prin asta. Apoi a trebuit sa imi amintesc ca nu sunt persoane reale. :))

      Ștergere
    7. stiuuu ma mai apuca plansul sau unele sentimente pentru unele personaje si imi zic ce idioata sunt nici nu exista=)))

      Ștergere
    8. Mai rau e la desene animate. :)) Ultimul la care m-am uitat a fost UP. :P

      Ștergere
    9. mie imi plac animatile mult ultimul a fost viata cu louie parca

      Ștergere
    10. A trecut atat de mult timp de cand nu l-am mai vazut... Imi placea la nebunie cand il dadeau la tv.

      Ștergere
    11. da sau copii de la 402 mi-e dor de desenele astea

      Ștergere
    12. Erau desene dragute. Si acum mai sunt cateva, dar nu asa multe ca inainte. Pacat.

      Ștergere
  5. hei vad ca in ultima perioada se fac multe seriale pe baza unor carti ceea ce e bestial insa la fel cum apar la fel de bruc se termina si unele:( sper ca acesta sa fie o exceptie:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este. sa speram ca fanii grey's anatomy vor primi la fel de bine si mila

      Ștergere
    2. da sunt doua seriale diferite, dar au in comun aceasi creatoare

      Ștergere
    3. Dar tot o sa fie interesant sa vedem care este viziunea ei atunci cand vine vorba de un SF din moment ce s-a ocupat numai de drame.

      Ștergere
  6. se pare ca savantii au construit primul cyborg. Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Coperta imi pare atat de cunoscuta, dar mereu evit sa citesc prezentarile. Incerc sa nu mai adug pe lista mea de "o vreau si pe asta". E si asa foarte lunga. Dar ma bucur ca se face serial, suna bine si e un concept nou in televiziune.

    RăspundețiȘtergere
  8. M-am uitat la Antomia lui Grey si este destul de reusita...dar asta imi pare destul de interesanta cu toate ca am mai vazut creatii de genul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu prea am mai vazut in seriale. e o idee destul de originala si bine construita

      Ștergere
    2. E posibil sa fi fost un concept asemenator. De exemplu Dollhouse, unde li se rescriau amintirile si li se impunea aptitudini noi, apoi erau trimisi in diferite misiuni.

      Ștergere
    3. Este terminat, te poti uita la el acum :)). Sau poti incerca sa te uiti la niste trailere sa vezi daca iti place.

      Ștergere
    4. eu stiam de o carte cu numele asta. cate sezoane are?

      Ștergere
  9. Ce coperta draguta!Imi pare interesanta ideea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi