Treceți la conținutul principal

Cele nouă vieţi ale lui Chloe king : Aleasa de Liz Braswell -Editura Leda

ALEASA, cartea a treia din seria CELE NOUĂ VIEŢI ALE LUI CHLOE KING de Liz Braswell alias Celia Thomson

Într-adevăr, poţi schimba lumea, mai ales atunci când te trezeşti că îţi cresc gheare, vezi perfect pe întuneric, devii tot mai agilă şi… ai nouă vieţi!

Înţelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunţe la viaţa tihnită de până acum şi să-şi ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul. Dacă la început poveştile despre rasa mitică din care face parte şi răzbunările sângeroase dintre poporul Mai şi Ordinul A Zecea Lamă nu o afectează, iată că vine clipa în care trebuie să-şi urmeze soarta. Când îşi găseşte cel mai drag prieten zbătându-se între viaţă şi moarte pe o alee lăturalnică, Chloe îşi dă seama că perioada răzbunărilor şi a vărsării de sânge nu s-a terminat. Şi că, de fapt, nu se va termina niciodată. Între cele două tabere rivalitatea va fi veşnică. Dacă însă Chloe îşi va accepta destinul… şi va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.

„Chloe nu apare ca un super-erou fără cusur – ea este o adolescentă obişnuită, care se trezeşte deodată cu nişte puteri supranaturale şi cu povara moştenirii unei rase mitice. Dar este o persoană puternică, bună, care se mobilizează pentru a răspunde provocărilor vieţii… [...] Pentru mine, Chloe este un simbol al libertăţii: libertatea de mişcare, de a merge oriunde doreşti.” – Liz Braswell

Nu uitaţi de serialul de televiziune produs de ABC Family. Amănunte găsiţi pe TheNineLivesofChloeKing.com.

Cartea are 288 de pagini, formatul 13×20 cm, ediţia este cartonată, iar preţul de listă 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

@Carti Alese

Comentarii

  1. Inca nu am citit nici unul dintre volumele seriei si nici nu sunt prea sigura daca sa mi-o cumpar sau nu.Inca mai astept cateva recenzii si sfaturi.Pentru ca am citit si pareri negative.Dar e bine ca apare pentru cei ce au citit primele volume...Am auzit ca este si un serial.Poate la vara o sa incerc sa ma uit la el,iar daca imi place poate fac rost si de carti:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am eu o recenzie la prima carte. Mie mi-a placut. Nu a fost spectaculoasa, dar a fost o lectura placuta. Si iti recomand si serialul, dar a fost anulat asa ca asteapta-te la un final urat fara alte explicatii.

      Ștergere
    2. Final urat fara explicati:))Pai cred ca o sa ma uit la el daca a fost anulat,pentru ca inseamna ca are putine episoade.Good:))

      Ștergere
    3. Si mie mi-a plăcut mult primul volum și am adorat serialul[cat a durat.... :(( ].
      Vi le recomand pe ambele :)

      Ștergere
    4. am primul volum dar inca nu l-am inceput. curand

      Ștergere
    5. Sa stii ca e genul de lectura usoara, o termini in cateva ore. Si e foarte draguta.

      @Adriyann, au fost niste zvonuri cum ca ar vrea sa termine povestea si sa se faca un film. Ar fi fost dragut, dar nu au mai anuntat nimic.

      Ștergere
    6. Daca se hotărăsc sa facă un film, măcar sa respecte finalul seriei(pe care nu o sa vi-l spoiler-esc) și nu preferințele unuia sau alteia...

      Ștergere
    7. Imediat ce apare si volumul asta o sa reiau seria. Nu inteleg de ce multora nu le-a placut.

      Ștergere
    8. film? dupa ce au anulat serialul?

      Ștergere
    9. Dupa ce au macelarit finalul, da. :)) Meritam un final inchis, cum au terminat sezonul a fost prea de tot. E clar ca se asteptau sa il continue.

      Ștergere
    10. lucruri din astea se pare ca se mai intampla si la case mai mari=)) sa te trezesti somer ca actor al unui serial promitator

      Ștergere
    11. Sunt sigura ca actorii or sa tot aiba locuri de munca, dar cu noi cum ramane? :)) Noi de unde stim ce s-a intamplat. Si da, au fost seriale care au fost suspendate in mijlocul sezonului.

      Ștergere
    12. asa este. spun ca le pasa de fani, dar nu le pasa. le pasa doar sa le iasa cat mai multi bani si cat mai multa audienta

      Ștergere
    13. Presupun ca astea sunt afaceri si oricat de suparati suntem noi, oricum nu conteaza pentru ca ei sunt cei care investesc banii.

      Ștergere
    14. corect trebuie sa ne gandim si la ce se intampla in spatele camerelor

      Ștergere
    15. Am auzit cazuri in care actorii se purtau foarte urat pe platouri si a trebuit concediati. Bineinteles fanii au fost suparati, dar asa au cerut conditiile. Nu e vina lor la urma urmei.

      Ștergere
    16. da si eu unul e charlie sheen fara el nu mai e la fel in 2 barbati si jumatate

      Ștergere
    17. Asa s-a intamplat si cu Shannen Doherty din Charmed. Mi-a placut de ea in serial, dar nu au placut-o pe platourile de filmare asa ca au....omorat-o.

      Ștergere
    18. asa se intampla si in grey mult personaje au murit pentru ca s-au certat actorii

      Ștergere
    19. :)) Si de asta e bine sa te intelegi bine cu seful.

      Ștergere
  2. Am mai auzit de aceasta carte si nu pot spune ca e plictisitoare, mai ales din descrierile facute de tine si de altii dar nu sunt nerabdatoare sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sa stii ca desi are si cateva pareri contra se bucura de sustinere maxima

      Ștergere
    2. Niciodata, nici o serie nu o sa fie placuta de toata lumea. In plus acum am vazut ca sunt alte carti la moda :)), mai "hot".

      Ștergere
    3. da inca nu s-a descoperit seria perfecta;)

      Ștergere
    4. Harry Potter! Harry Potter! Harry Potter! :))

      Ștergere
    5. ai citit-o? rusine mie inca o data ca nu am pus mana pe ea cand aveam ocazia

      Ștergere
    6. :)) Ai dreptate. Rusine tie. Cum sa nu fi citit Harry Potter pana acum. E seria care m-a facut sa citesc mai mult.

      Ștergere
    7. lasa mai bine le citesc acum ca le si inteleg mai bine

      Ștergere
    8. Prima s-ar putea sa ti se para putin pentru copii. Am citit-o si eu de curand, dar devine din ce in ce mai serioasa.

      Ștergere
  3. Prima mea reactie: YEY!!! In sfarsit o sa am toata seria. Asa pot sa o recitesc fara intreruperi. A doua mea reactiea a fost: ce au facut cu coperta? Primele doua sunt atat de dragute. Si era si asta, daca nu foloseau movul ala. O sa arate ciudat in biblioteca.
    Eh, pana la urma povestea conteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut aceeași reacție ca și tine dar la cat de mult mi-a plăcut serialul și primul volum, nu ma deranja nici dacă foloseau o coperta într-o singura culoare :)

      Ștergere
    2. Sau era bine daca macar scoteau ochii aia de sus. Arata pur si simplu ciudat.Oricum, nu avem de ales si ne adaptam, dar tot zic ca o sa arate ciudat in biblioteca. :))

      Ștergere
    3. da coperta mi se pare cea mai neispirata ever

      Ștergere
    4. Eu nu am nimic impotriva copertii... Imi place movul :)) E culoarea mea preferata. Si Evernight 2 e mov :X Si imi place la nebunie.

      Ștergere
    5. Evernight arata bine, asta e ciudata. Nu e vorba numai de culoare, ci cum au ales sa faca coperta. Combinatia de imagini nu pare sa aiba treaba cu restul seriei.

      Ștergere
    6. pare mai mult un fan made nu ceva oficial

      Ștergere
    7. :)) O sa vorbesc cu ei sa ma angajeze pe mine sa le fac viitoarele coperte.

      Ștergere
    8. +)))) asa deci, se pare ca voi avea competitie=)))

      Ștergere
    9. :)) Si tu vrei? Mai este oricand Litera. A avut cateva coperte mai ciudate in seria fantasy.

      Ștergere
    10. mai, sincer sunt cam nehotarata in ceea ce priveste viitorul meu

      Ștergere
    11. Ei, daca iti place si nu vrei sa faci o meserie din asta, poti oricand sa il practici ca hobby.

      Ștergere
  4. Da, cred ca ar trebui sa-mi fie rusine ca n-am apucat sa citesc nici macar o carte din serie, mai ales scrisa de autoare. Imi poti spune ce carti noi au mai aparut de aceasta autoare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta este singura serie scrisa de autoare. M-am uitat acum si are numai Chloe King.

      Ștergere
    2. si eu tot de asta stiam, dar din cate am auzit mai are ceva in pregatire

      Ștergere
    3. Ha, acum am vazut si eu pe site-ul ei. are o serie in pregatire si asteapta acceptul de la editura pentru o a patra carte din seria Chloe King. Nu stiu cat de bine e ca o continua, dar asteptam si om vedea. Si da, si ea asteapta noutati in legatura cu un posibil film Chloe King sau reinnoirea seriei.

      Ștergere
    4. Eu sunt foarte mulțumit de finalul volumului 3. Nu am nevoie de încă o carte care sa strice tot.

      Ștergere
    5. Poti intra pe site-ul ei. A postat asta pe 7 ianuarie. Nu am ajuns inca la sfarsit, dar ar fi clar de ce o continua. Sunt totusi curioasa cu noua serie.

      Ștergere
    6. nu judeca inainte sa ai ce. poate va fi o rasturnare de situatie care te va atrage, niciodata nu e prea mult atunci cand iti place ceva

      Ștergere
    7. Probabil tuturor le este frica sa nu se intample ce s-a intamplat cu Jurnalele Vampirilor. Am inteles ca de la vol 5 seria a devenit mai slabuta. In plus, doar pentru ca s-a facut serial dupa cartile tale si a placut, nu inseamna ca trebuie sa ramai pe aceiasi serie. Ai terminat-o, scrie altceva ca doar poti.

      Ștergere
    8. Deloc? Nici una din carti? Sau numai seria noua?

      Ștergere
    9. deloc dar iti dau o veste buna am pus mana pe primele doua volume;)

      Ștergere
    10. Si de le mine de un volum, nu? :)) Nu mai stiu ce numar este.

      Ștergere
    11. da dar pana ajnung cu cititul la ala de la tine trebuie sa imi iau restul

      Ștergere
    12. Ei, cel putin o ai. De asta imi plac schimburile.

      Ștergere
  5. ma numar si eu prindre nefericitele care nu a citit seria aceasta:D dar sper sa o fac cat de curat..si in orice caz cate vol sunt in total?

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu am citit seria, cand nu o sa mai am ce sa citesc probabil ca o voi face. Am auzit de ceva timp si de serial si sunt tentata sa il vad, pacat ca s-a anulat. Mi-as mai dori si alte seriale dupa carti, mai ales cele care au serii ceva mai lungi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Delirium de Lauren Oliver o sa aiba serial, dar seria este cam scurta si s-ar putea sa nu fie intocmai precum cartile. Cel putin asa a anuntat autoarea.

      Ștergere
    2. tvd iti recomand. mie mi-ar placea sa se faca niste carti in genul grey`s anatomy

      Ștergere
    3. Si mie mi-ar placea sa fie carti cu Anatomia lui Grey :x Cred ca ar fi undeva la 10 volume, daca nu chiar mai multe :-? Tinand cont ca trebuie descrisa fiecare operatie, relatie, intriga care au avut loc in cele 9 sezoane.

      Ștergere
    4. doamne ar fi genial sa o ai in permanenta pe meredith in casa si pe mcdreamy

      Ștergere
    5. Ar fi ciudat. Adica viata lor e interesanta si faptul ca sunt medici de top, dar nu cred ca daca s-ar face vreo carte ar incepe autorul sa descrie operatiile. Oricum am cautat si am gasit numai calendare cu ei. :))

      Ștergere
    6. mai interesanta e povestea din spatele operatilor. sunt medici, dar sunt si oameni=)) chiar daca sunt doar personaje

      Ștergere
    7. E ciudat, am vazut si eu o parte din serial, dar cateodata pare sa se bazeze mai mult pe viata lor personala decat pe pacienti. Adica mai multa drama, mai putin profesionalism.

      Ștergere
    8. da se bazeaza pe poveste, dar arata si cum incearca ei sa combine viata cu profesia si eu zic ca reusesc

      Ștergere
    9. Sunt momente in care pare sa se bazeze prea mult pe viata lor si prea putin pe pacienti, dar da,imi place modul in care este construit serialul.

      Ștergere
    10. da pai si eu sunt de aceasi parere e diferit de house md pentru ca se pune mai mult accent pe poveste decat pe cazuri

      Ștergere
    11. Oh, ador House. Ar trebui sa ma apuc sa ma uit de la inceput la el. :D

      Ștergere
    12. eu sunt la sezonul 3 m-am axat pe altele

      Ștergere
    13. Nu l-am inceput inca. Ce am vazut episode la tv din diferite sezoane, dar il ador.

      Ștergere
  7. da ar fi super tare daca ar exista carti dupa grey`s anatomy

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau ca nu am citit nici primele carti... Nu am avut ocazia din pacate. Insa am vazut serialul si mi-a placut mult de tot. Si cand am aflat ca nu se va face un al 2lea sezon am fost foarte dezamagita... Chiar atunci cand era actiunea mai interesanta s-a hotarat ca difuzarea unei continuari sa nu fie posibila...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am volumul 1 si nu m-am apucat inca mi-e aiurea, dar nu prea am timp

      Ștergere
    2. Mai bine astepti sa faci rost de toate. Sunt destul de mici. Indeajuns de mici incat exista o varianta cu toate volumele intr-unul singur.

      Ștergere
    3. da stiu. am vazut ca in strainatate cele trei volume sunt intr-un singur volum mai mare dar nu cred sa aiba mai mult de 5-600 pagini

      Ștergere
    4. Pai nu stiu daca ai vazut vreodata cat de subtiri sunt. In plus, daca tin minte bine, coperta la edita aia este foarte frumoasa, alba cu o pereche de ochi.

      Ștergere
    5. asa e coperta. e frumoasa zic eu

      Ștergere
    6. E superba. Nu e foarte incarcata, deschisa la culoare si se vad foarte bine toate detaliile.

      Ștergere
    7. a fost un concurs cu ea dar nu am avut noroc

      Ștergere
    8. Cand vezi ca nu merge cu norocul, cel mai bine e sa ti le cumperi. Eu nu castig niciodata cartile pe care le vreau cu disperare. :))

      Ștergere
    9. eu de multe ori am noroc, de multe ori muncesc pt norocul asta

      Ștergere
    10. :)) Nu ai foarte des ocazia sa muncesti in concursuri. Dar da, e placut sa muncesti sa castigi o carte si sa zici ca ai facut ceva pentru ea, la sfarsit.

      Ștergere
  9. Am citit primul volum si nu m-a dat pe spate, nu m-a bucurat, nu mi-a transmis nimic asa ca n-am mai continuat seria. Daca unora le-a placut atunci e foarte bine, cum nu suntem roboti sau clone e imposibil sa iubim aceleasi carti toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici vin in apararea seriei si urlu la tine ca nu ti-a placut. :)) Eu glumesc, dar am dat de cazuri. Nu a fost excelenta, dar este genul de carte pe care o termini in cateva ore si care nu lasa loc de prea mult gandit dupa.

      Ștergere
    2. gusturile nu se discuta, dar si eu te sfatuiesc sa ii mai dai o ultima sansa

      Ștergere
    3. Am auzit zvonuri cum ca ar deveni ceva mai buna pe parcurs.
      :)) Dupa ce o citesc pe toata te anunt.

      Ștergere
    4. da si eu am auzit ca in volumul doi totul capata sens

      Ștergere
  10. este foarte chinuitor. atatea carti bune, care au cate o continuare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata am impresia ca nu o sa imi ajunga viata asta sa le citesc pe toate. Trist.

      Ștergere
    2. sigur nu o sa ne ajunga. si cand te gandesti ca sunt atatea carti geniale de care inca nici nu stim

      Ștergere
    3. Ei, le aflam pe parcurs. In plus, atata timp cat nu stim ca exista, nu le ducem lipsa.

      Ștergere
    4. eu le duc mi ar placea sa am o gramada de timp sa le citesc

      Ștergere
    5. Poate putem sa mai cumparam niste timp pe zi. :))

      Ștergere
    6. nu putem din pacate oricat am vrea

      Ștergere
  11. N-am citit inca primele volume,dar sper sa o fac odata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi