Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

12/17/2012

Pretty in black (Blog tour)

O carte interesantă, care o știu de ceva vreme și sper să apară cândva și în România. Mulțumesc organizatorilor pentru munca depusă și pentru că au vrut să fac parte din acestă misiune.

Unele lucruri sunt frumoase. Unele sunt întunecate. 

Dragostea are câte puțin din amândouă.

   Ea și-a dorit să moară. El s-a ridicat din mormânt. El a fost trimis s-o omoare. Ea a fost antrenată să-i omoare pe cei de felul lui. Dar soarta a avut alte planuri. A căutat-o de 119 ani și nu are de gând s-o piardă. Vii sau morți. Sunt sortiți.
   Cât de departe ai merge ca să fii cu persoana iubită? Ai muri pentru ea? Ai omorâ pentru ea? Ce-ar fi dacă singurul motiv care te-ar ține în viață ar fi chiar ea? Dar dacă misiunea ta era s-o omori și tu  te-ai fi îndrăgostit de ea? Acum ești vânat de-ai tăi. Să distrugi ? Sau să fii distrus?

"Ellie, would you frolic in the land of forever with me?"

“His eyes glistened. I'd never seen eyes that bright or that green. His were emblazoned by a dark symphony. When he blinked, his lashes spread below his bottom lid like satin spider legs, a million wishes to be made upon them, in exchange for these nightmares.”

O poveste de dragoste gotică, care te va cuceri.
Totul a început cu o întrebare...


@Carti Alese

5 comentarii:

 1. Foarte frumoasa cartea. O recomand tuturor. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Toata lumea a fost de acord ca aceasta carte este un succes! Am vazut recenzii, concursuri, un tur. trebuie sa o citesc! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. De multe ori totul incepe cu o singura intrebare si apoi totul se complica.

  RăspundețiȘtergere
 4. imi place cartea numai privind coperta.ma gandesc la poemele lacurilor,la Harry Potter in padure,cand a vazut inorogul-sau ce era.

  RăspundețiȘtergere
 5. e genul de iubire imposibila in realitate, dar posibila in adancul imaginatiei :x

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate