Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

12/18/2012

Gossip Girl Sezonul 6 episodul 10, despre finalul Serialul Gossip Girl

  S-a ajuns aici, finalul pe care eu și mulți alții l-au așteptat și sincer acum mi-e dor de serial, chiar dacă au trecut 2 ore de când am văzut ultimul episod. Ce este Gossip Girl? Unii dintre voi ați putea spune un serial de modă pentru fete și chestii de genul acesta, dar nu e cu totul așa. Avem New York, un oraș de neuitat plin de viață, un simbol al americii și în cealaltă parte avem elita, adolescenții care au anumite așteptări, se îmbracă doar cu haine scumpe și nu duc grija zilei de mâine. Blair Waldorf și Serena van der Woodsen sunt cele mai râvnite fete din această clasă socială, care au un trecut împreună plin de surprize, trădări, secrete și misiuni murdare...Serena a avut nevoie să o ia de la zero, părăsește Orașul care nu doarme niciodată, știe că a trădat-o pe Blair, cea mai bună prietenă a ei și vrea să-și spele păcatele. A venit vremea să se întoarcă, dar întoarcerea ei e ca întoarcerea lui Napoleon în Franța, poate fi de bine, sau doar de rău. Aici apare Gossip Girl, o persoană care deține un site și publică bârfe, despre acești adolescenți cu pretenții și mulți bani. Ce înseamnă acest serial până la urmă dacă excludem ce am spus la început? Înseamnă inițiere, putere, dragoste și într-un final prietenie. Asta și-a dorit personajul semnat -GG, a vrut să pătrundă în această lume a New Yorkului fără să fie privit altfel.

     Dacă începutul sezonului 6 a fost slab, cred că ultimul episod a fost cât un sezon întreg. Mi-a plăcut, nu doar că am aflat cine era Gossip Girl, ci concluzia serialului, pe care o puteti trage și singuri. După moartea tatălui său, Chuck și Blair se ascund de autorități pentru că ar putea fi acuzat de uciderea tatălui său. Dan după multe încercări a devenit o persoană cunoscută în media și după publicarea unui capitol revoltător cu titlul Serena, aceasta vrea să plece în L.A. și să repete ceea ce a făcut de la bun început. El trebuie să-i demonstreze că el chiar o iubește și că acel capitol nu e cel real și i-a strecurat adevăratul capitol. De aici nu numai că apele se liniștesc, aflăm multe detalii despre trecutul celor din Elita Estică a New York-ului. Chuck și Blair se hotărăsc să se căsătorească pe fugă, că tot se iubesc. Dan aude conversația Serenei cu Blair înainte de nuntă cu privire la el, pentru că Serena voia să-i mai dea o șansă, dar Blair îi spune că nu va merge relația pentru că el era un outsider și nu o putea depăși pe Serena când era vorba de putere. După ce nunta se finalizează, Dan îi înmână lui Nate ultimul capitol al cărții, care era despre Gossip Girl, a avut întotdeauna dovada despre identitatea persoanei. După ce capitolul apare pe Spectator, telefoanele încep să sune și lumea avea să afle identitatea lui Gossip Girl.

      Totul se leagă perfect, chiar dacă unii pot să arunce cu pietre în personaj, eu înțeleg totul. Au fost și lucruri amuzante la partea asta, cum fiecare mărturisesc la un moment dat presupunerile lor. După revelația serialului, avem parte de un final de episod care se petrece după 5 ani și totul a fost incredibil. Se întorcc Jenny, Eric, Lilly, Rufus; aflăm că cineva are un copil și mulți alții printre care și inegalabila Georgina Sparks este invitată, de data aceasta la o altă nuntă. S-a terminat frumos, chiar dacă nu au apărut mult, le-am revăzut pe Juliette, Vanessa, într-un fel și Hilary Duff s-a întors, Lola și chiar vocea lui Gossip Girl a fost dezvăluită, pentru cei care nu știați.

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. Trebuie sa reiau seria cat mai repede, mai ales acum ca s-a terminat. Am aflat cine era Gossip Girl si pentru mine a fost socant si confuz. De asta trebuie sa ma uit iar la serial.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu credeam ca Dan ar putea sa fie Gossip Girl! Never! O banuiam pe Serena sau chiar si Blair, dar Dan?! imposible! Si pana la urma s-a dovedit a fi un baiat. Cute :-?

  RăspundețiȘtergere
 3. E genul meu de serial.Toata lumea se asteapta la ceva mai mult sau mai putin si la urma cade bomba. :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Ma gandesc sa vad serialul.am avut o carte si fraiera,am dat-o...

  RăspundețiȘtergere
 5. as vrea sa citesc si eu cartile. pentru ca serialul a fost asa de frumos, banuiesc ca bazandu-se pe carti, aceastea trebuie sa fie la fel de frumoase.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate