Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/31/2012

Supranatural de Kiersten White - CorinTeens

SUPRANATURAL, volumul 2 al seriei PARANORMAL de Kiersten White
Bestseller New York Times
În curând în colecţia CORINTEENS a Editurii CORINT JUNIOR!
VAMPIRI
Am crezut că ştiu cum să te protejez.
VÂRCOLACI
Am crezut că ştiu cărui loc aparţin.
SILFI
Dar lumea se transformă, iar lucrurile se schimbă.
METAMORFI
Iar adevărul este că, de fapt, n-am ştiut nimic.

O LUME DE PARANORMALI

Evie ajunge să trăiască viaţa normală pe care şi-a dorit-o, dar descoperă uluită că este oarecum… plictisitoare. Tocmai când începe să ducă dorul zilelor petrecute la Agenţia Internaţională de Securitate pentru Paranormali, i se oferă şansa să lucreze din nou pentru aceasta şi acceptă. Însă misiunile dezastruoase se ţin lanţ, aşa că Evie se întreabă dacă a ales corect. Când fostul ei iubit silf, Reth, îi face dezvăluiri devastatoare privind trecutul ei, ea îşi dă seama că cele două Curţi ale silfilor pregătesc o luptă care ar provoca haos în lumea paranormală.
Miza? Însăşi Evie!
S-a zis cu normalitatea…

„Un deliciu pentru cei cărora le plac poveştile de dragoste combinate cu aventurile supranaturale.” – Kirkus Reviews

„Romanul este plin de răsturnări de situaţie palpitante, iar cititorii vor fi captivaţi de fiecare dezvăluire uluitoare.” – School Library Journal

KIERSTEN WHITE este autoarea romanului Paranormal, bestseller New York Times. Locuieşte în San Diego, aproape de ocean, împreună cu soţul ei şi cei doi copii, având o viaţă cât se poate de normală. Tocmai normalitatea copleşitoare i-a trezit pasiunea pentru lumea paranormală cu silfi, vampiri şi alte asemenea creaturi, precum şi fascinaţia pentru cultura pop.
Pentru informaţii suplimentare vizitaţi www.kierstenwhite.com
@Carti Alese

4 comentarii:

 1. Am vazut cartea in librarie si eram tentata sa o cumpar dar a aparut alta si i-a luat locul.Exista si data viitoare ;))

  RăspundețiȘtergere
 2. Prima carte am primit-o acum un an de Craciun si mi-a placut atat de tare incat am terminat-o in cateva ore. Era putin copilareasca, dar asta nu inseamna ca nu era numai buna de citit. Vreau sa imi cumpar continuarea cat de curand.

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar imi plac povestile de dragoste imbinate cu supranaturalul.delicios!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si mie :x Sunt de parere ca o relatie intre o fiinta supranaturala si o persoana fara aptitudini extraordinare sau care nu domina nici o putere scoasa din tipare, e cel mai bun exemplu de urmat. Chit ca in viata reala nu exista asa ceva (varcolaci, silfi, metamorfi). Dar e asa de frumos cand cineva puternic se indragosteste de o persoana simpla.

   Ștergere

Persoane interesate