Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/16/2012

Orasul bantuit (Hardcover) de Stephen King -Editura Nemira

Pennywise, clovnul în costum viu-colorat, ademenește tinerii trecători cu baloane, castane coapte și covrigei, cu miros de copilărie și cu minunate promisiuni. Dar când își scoate costumul, se transformă în păianjen. Sau în mumie... Respiraţia-i este otrăvită, orbitele-i sunt hăuri, iar mâncarea sa preferată este tocana de copii. Singura armă care îl poate doborî este prietenia. Personajele sunt vecinii dumneavoastră, oameni obișnuiţi aidoma dumneavoastră. Iar cartea trebuie să fie citită într-o încăpere bine luminată.

„În Orașul bântuit lumea copiilor se prelungește într-un imperiu al spaimei, în care puţini vor avea norocul să supravieţuiască înfruntării, căci răul absolut, «împăratul luminilor moarte», oroarea fără nume nu poate fi învinsă decât de iubire și prietenie. Un roman înspăimântător, desigur, o altă dimensiune a spaimei, dar și o poveste magnifică despre prietenie. King a scris o capodoperă.“
~ People Magazine

În curând pe Nemira.ro

@Carti Alese

8 comentarii:

 1. claudiu, cine crezi ca isi incepe slujba de vanzatoare pentru Editura Nemira, in standul din Mall Vitan ,saptamana viitoare? Fiica-mea!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cat de tare.transmite-i felicitari!duce traditia de dragoste pentru carti mai departe si asta e o fapta de nota 20+!

   Ștergere
 2. e cam infricosator,ar fi interesant de citit.o adevarata provocare

  RăspundețiȘtergere
 3. Vreau sa o citesc, dar cartea are 1200 de pagini...probabil va fi foarte scumpa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O să apară în preajma târgului de carte, trebuie să fie vreo ofertă.

   Ștergere
 4. Cine ar fi crezut ca un clovn care ar trebui sa zambeasca mereu poate fi atat de infricosator? :-s

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiu daca as avea curajul sa citesc cartea asta... E ciudata, infricosatoare si clovnul ala :-s nu o face cu nimic mai linistita.

  RăspundețiȘtergere
 6. Uite că a apărut http://bit.ly/1kDNaRe și, cel puțin la momentul la care scriu comentariul, are un preț accesibil (redus la jumate). Lectură plăcută!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate