Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/22/2012

Trailer Beautiful Creatures ( romanul A 16-a lună de la Editura Rao)

Surprinzător <3


"Nu existau surprize în Gatlin County. Eram practic în mijlocul ţării nicăieri. Cel puţin aşa credeam. Ce tare mă înşelam! Exista un blestem. Exista o fată. Şi, în final, va exista şi un mormânt."
Dragoste încă din prima clipă... Încă înainte să o fi zărit pentru prima dată, ea i-a bântuit visele: Lena, fata cea nouă de la şcoala lui Ethan. Lena, fata cu părul negru şi ochi verzi, Lena, cea care locuieşte în Ravenwood, vechea plantaţie pe care toţi cei din Gatlin o ocolesc, toţi cu excepţia lui Ethan. Lena, de care Ethan se va îndrăgosti fără scăpare. Dar Lena este urmărită de un blestem, pe care ea încearcă să îl ascundă cu orice chip. Ea este o Caster, provine dintr-o familie de vrăjitoare şi la a şaisprezecea aniversare, ea va fi chemată. Atunci se va decide dacă ea va fi o vrăjitoare a luminii sau o vrăjitoare a întunericului... Ethan ştie că nu are de ales, lui îi este scris să o iubească pe Lena pe vecie. Dar va putea ea să-i rămână alături indiferent cărei părţi îi va aparţine?

Comandați cartea de la Editura Rao!

POSTERUL FILMULUI

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. In urma cu cateva zile,am cautat despre A 16 a luna,filmul.Gasisem o astfel de postare tot pe un blog si m-a facut curioasa plus ca mie imi plac filmele de genul asta.Si o mica "carticica" daca ii pot spune asa..am primit-o cu revista BRAVO...si am citit de acolo.E super interesant filmul,desi actorii nu prea imi plac.

  RăspundețiȘtergere
 2. interesant subiectul.nu prea am citit carti cu vrajitoare,dar m-ar interesa sa aflu cum evolueaza iubirea dintre Lena si Ethan.

  RăspundețiȘtergere
 3. am citit cartea si a fost ciudata..dar placuta:))...cast-ul nu mi se pare cine stie ce, dar sunt draguti actori alesi sunt curioasa cum vor juca:-?..anul viitor apar asa multe filmee inspirate din carti abia astept!!!:D

  RăspundețiȘtergere
 4. Mi-a placut sa vad trailer-ul.A fost aproape cum mi-am imaginat eu cand citeam cartea. :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Inca putin si o sa vedem si filmul :x

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate