Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/29/2012

Parcul Mansfield de Jane Austen


Parcul Mansfield este superba, magnifica, idilica moşie a familiei Bertram. Eroina romanului, Fanny Price, ruda săracă pe care onorabila familie a avut generozitatea să o găzduiască, îndrăzneşte să se îndrăgostească în taină de Edmund fiul Bertramilor. Cu toatea acestea, tânăra este prinsă fără voia ei într-un vârtej de intrigi amoroase care iscă patimi şi aruncă în aer toate normele cu atâta stricteţe păzite în castelul Bertram.

Comandă această carte pe Adevărul Shop.

@Carti Alese

7 comentarii:

 1. imi place.aceasta incurcatura amoroasa,rangurile,onoarea,e perioada care ma atrage cel mai mult din toata istoria.

  RăspundețiȘtergere
 2. Jane Austen are numai carti exceptionale,pe care le citesti cu drag si nu te saturi de ele.Mica recenzie pe care ai scris-o ma face sa o cumpar,pentru ca este genul de carti pe care eu le citesc.Este un fel de iubire interzisa doar ca aici,dragostea ar putea invinge,asta daca si tanarul domn ar lupta impotriva tuturor regulilor si normelor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum as putea sa nu iubesc cartile scrise de Jane Austin? Imi place mult de aceasta autoare si felul in care scrie. Cartile sunt extraordinare

  RăspundețiȘtergere
 4. v-am spus ca si aceasta este ,,citibila"! este superba!romanta pura, de inceput de secol 19.

  RăspundețiȘtergere
 5. Jane Austen este cea mai importanta romanciera a inceputului de secol XIX, iar prin creatiile sale ("Ratiune si simtire", "Mandrie si prejudecata", "Parcul Mansfield" si "Emma") a revolutionat si emancipat cititoarele acelei epoci.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cat imi place cand cineva se indragosteste de cine nu ar trebui 8->
  Imi place sa citesc asa ceva dar nu imi place sa o simt pe pielea mea;))

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate