Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/06/2012

Nemuritorii 3 : Taramul umbrelor de Alyson Noel -Editura Rao

Continuarea mult așteptată a cărții Lună Albastă.

Ever și Damen au cãlãtorit prin nenumãrate vieți trecute și s-au luptat cu cei mai mari dușmani ai lumii pentru a putea rãmâne împreunã. Dar tocmai când destinul lor este pe cale sã se împlineascã, asupra lui Damen este aruncat un puternic blestem. Asta înseamnã cã o simplã atingere de mâini sau buze i-ar putea aduce moartea, aruncându-l pe Damen în întunecata lume a umbrelor, un abis etern pentru sufletele pierdute. În încercarea disperatã de a desface blestemul și a-l salva pe Damen, Ever se cufundã în magie și este ajutatã, spre surprinderea ei, de Jude Knight. Deși abia s-au cunoscut, Jude i se pare foarte familiar. În ciuda iubirii ei pentru Damen, Ever este atrasã de Jude, un bãiat frumos cu ochii verzi, talente magice și un trecut misterios. Pe mãsurã ce Damen se retrage pentru a o proteja de întunericul care i s-a așternut peste suflet, legãtura lui Ever cu Jude devine mai puternicã, punând la încercare iubirea ei pentru Damen.

În curând la EDITURA RAO!

@Carti Alese

8 comentarii:

 1. N-am citit inca primele doua volume, dar am auzit pareri pro si contra seriei asa ca am decis sa astept si sa vad cum se va termina. Apoi sa ma apuc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu trebuie sa te iei dupa altii, e super seria :x

   Ștergere
 2. ma bucur ca au ales coperta asta ca la primele 2 carti copertile erau cam la fel:))...descrierea suna bine mai ales partea cu blestemul:D

  RăspundețiȘtergere
 3. OK... Nu stiu ce sa spun.. In 2012 ziceati ca o sa apara "in curand" volumul 3 din seria nemuritori. Azi: 11.05.2014... si vreau sa subliniez 2014... inca nu este disponibil pe piata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bună! Eu am vorbit cu reprezentantul editurii de atunci și mi-a transmis informația, spunând că am avut e-mailuri cu întrebări care sună cam așa: CÂND APARE CARTEA X Y Z? și mi s-a spus că apare. Se pare că editura nu s-a ținut de cuvânt, dar nu sunt eu de vina. :)

   Ștergere
 4. Ok... suntem in anul 2014! Cand va aparea volumul 3 din seria nemuritoii?

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate