Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/24/2012

Magie de doi bani de Kelly Armstrong -Editura Leda

Un roman din seria FEMEI DIN CEALALTĂ LUME de Kelley Armstrong
FEMEILE DIN CEALALTĂ LUME SE ÎNTORC… LA FEL DE INTELIGENTE, DE SEXY ŞI DE SUPRANATURALE!
După cum probabil mulţi dintre voi ştiu, registrul narativ e schimbat, personajul principal este, de această dată, Paige Winterbourne, dar ritmul de thriller paranormal rămâne, ţinându-te cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.

Pentru Paige, o tânără şi încă neexperimentată vrăjitoare, nu este uşor să o călăuzească pe micuţa Savannah, în vârstă de treisprezece ani, pe drumul de iniţiere spre maturitate şi să o apere de toate pericolele care o pândesc. Aceasta din urmă şi-a pierdut nu de mult mama − adeptă a magiei negre −, şi se anunţă a deveni la rândul ei o vrăjitoare de temut. Totul se complică în momentul în care Leah, femeia semi-demon care i-a ucis mama, doreşte custodia lui Savannah. În acţiune intră Sabatul vrăjitoarelor, Străbunele, membrii unei atotputernice Cabale, demoni, creaturi din Cealaltă Lume, dar şi avocatul vrăjitor Lucas Cortez (implicat nu fără oarecare interes, dar mânat de bune intenţii şi atras de farmecele încântătoarei Paige)… personaje suficiente pentru ca iadul să se dezlănţuie pe pământ!
Personaje bine conturate, răsturnări de situaţii, umor, mister, romance şi multă acţiune, într-un univers supranatural pe care Kelley Armstrong ştie atât de bine să-l apropie de lumea reală.
Mai trebuie să vă pun în gardă că personajele din primele 2 volume ale seriei apar doar episodic şi fără o implicare în acţiunea cărţii, deci prezentul volum poate fi citit independent.

Cartea are 480 de pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este 39,90 lei, iar la precomandă beneficiaţi de 25% reducere şi transport gratuit.

Dacă nu știați... Această serie a fost preluată de la o altă editură, unde au apărut doar primele două volume, titlurile fiind : Lună plină și A doua lună plină.

8 comentarii:

 1. Uuuu... vrajitoare. Suna bine! S-ar putea sa o cumpar de indata ce fac rost de bani :D

  RăspundețiȘtergere
 2. credeam ca e o serie noua:-?...hmm acum vad ca e doar continauarea de la primele 2 volume..eu nu le-am citit, dar sper ca o voi face intr-un viitor apropiata:D

  RăspundețiȘtergere
 3. primele 2 volume din serie au fost bunicele, primul a fost ceva mai deosebit, fiind personaj principal o femeie-femela varcolac...a doua parca totusi a cam batut campii....

  RăspundețiȘtergere
 4. Trebuie sa recunosc ca m-am indragostit de coperta, si cartea pare foarte interesanta

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiu de ce dar nu ma atrage deloc aceasta carte.

  RăspundețiȘtergere
 6. titlul e aiurea,dar descrierea e buna.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu sunt eu o fana prea mare a cartilor cu vrajitoare dar totusi imi plac:)

  RăspundețiȘtergere
 8. Deci mie imi place coperta. :X Fata invaluita in mister si putin intuneric. Sper sa o pot citi cat de curand. Am vazut-o in Real si era destul de groasa. :-?

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate