Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/21/2012

Legile atractiei de Simone Elkeles -Editura Leda

Vă era dor de o Chimie Perfectă?
Apare volumul 2 din Trilogia Chimie Perfectă
Chimie Perfectă 2
Legile atracției
Apariţia lui Carlos în oraş încinge atmosfera. Deşi fratele său, Alex, încearcă să-l facă băiat cuminte, rebelului Carlos îi place viaţa trăită pe muchie de cuţit. Chiar dacă acum locuieşte la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex, legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt şi pericolele continuă să-l urmărească. Dar iată că sentimentele care încep să se înfiripe între el şi frumoasa Kiara îl răvăşesc de-a dreptul. În jocul iubirii lor, diferenţele sociale dispar, culoarea pielii nu mai are nicio importanţă – funcţionează din plin doar legile atracţiei! Se va termina oare totul cu un happy-end?
Nu există adolescent care să fi citit această carte şi să nu-i fi plăcut! Este captivantă, senzuală, minunată!

Cartea are 384 pagini, formatul 13×20 cm, este cartonată fără supracopertă şi are preţul de listă 39,90 lei. La precomandă veţi beneficia de 25% reducere şi veţi avea transportul gratuit.

@Carti Alese

4 comentarii:

  1. Volumul 2:O:O Eu nici macar pe primul nu l-am citit si ma paste curiozitatea.Sunt atatea carti pe care vreau sa le citesc,si daca ma uit in lista sunt peste o suta:)Banda?Mexic?Suna super bine si pericolul care ii paste si pe ei,ma fac si mai curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. deja?:))...wow ma bucur abia astept sa o citesc mai ales ca am adorat povestea din prima carte despre Alex si Brittany:X

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost una din cele mai bune carti pe care le-am citit. Prima a fost la fel de frumoasa, dar Legile Atractiei am citi-o in doar 5 ore :O Nu m-am ridicat de pe scaun pana nu am terminat ultima pagina :))

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate