Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/21/2012

Farmece de Apriliynne Pike -Editura Litera

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intenţiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aştept şi să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta.
– Şi dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape şoptită.
– Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“
Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând. Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?
„Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“
Romantic Times
Bestseller internațional
Roman publicat în 30 de țări

Precomandă pe Litera.ro
@Carti Alese

4 comentarii:

 1. Atunci bănuiesc că voi aştepta toată viaţa.“-pasivitate totala.
  fata si 2 baieti,triunghiul clasic:Otilia-Felix-Pascalopol.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu am citit prima carte:-?...poate si din cauza coperti care nu prea m-a atras:D.Destul de repede a aparut vol. 2:)

  RăspundețiȘtergere
 3. Am citit doar cateva cuvinte si deja mi se pare superba cartea :x

  RăspundețiȘtergere
 4. Claudiu, toate recenziile tale sunt extrem de bune :)) Cred ca daca as sta sa vad fiecare postare de cand ai inceput sa scrii pe blog, as aduna cel putin 500 de carti pe care sa vreau sa le citesc. Deci da, cartea asta as vrea sa o citesc.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate