Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

9/17/2012

Elita intunecata 2: Hex sau puterea farmecelor de Chloe Neill -Editura Leda

HEX SAU PUTEREA FARMECELOR, vol. 2 din seria ELITA ÎNTUNECATĂ, de Chloe Neill,
Supriza Editurii Leda!

La Şcoala de Fete Sfânta Sofia, pe lângă prezenţa la orele de curs şi lecţiile care trebuie învăţate, acţiunea şi suspansul continuă.
Aventurile noastre nocturne erau cu totul altceva. Acolo jos, în subsol, ne exercitam puterea asupra întunericului prin intermediul magiei şi al blestemului focului şi flirtam cu vârcolacii. Era vorba deci nu de putere fizică, ci de putere supranaturală.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice, din care face parte Lily, ne captivează în continuare cu noi intrigi, întâmplări pline de mister, magie şi un strop de romance. Lumea nocturnă este tot mai activă în subsolurile şcolii, iar eroii noştri rebeli trec prin momente de cumpănă şi înfruntă pericole neaşteptate. Acum, Lily trebuie să înveţe să-şi controleze capacităţile paranormale şi să înfrunte cu mult curaj palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago. Iar după întâlnirea cu Sebastian – un tip hot care se oferă să o ajute să-şi stăpânească magia, lucrurile devin cu adevărat periculoase.
Cartea are 352 de pagini, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este de 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de o reducere de 25% şi de transport gratuit.

@Carti Alese

2 comentarii:

  1. Chloe Neill pare ca are niste carti grozave.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dau peste prima carte de fiecare data cand ma duc la Kaufland, dar nu am apucat sa o cumpar inca :)) Mi se pare ca nu are actiunea atat de complexa pe cat as vrea. Si acum ca vad postari despre a2a carte :| Parca as vrea sa le cumpar.

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate