Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/30/2012

Tara Ducan 7: Fantomele din AltaLume de Sophie Audouin-Mamikonian

Fantomele din AltăLume
Volumul 7 din seria Tara Duncan
din luna septembrie în librării!

LUMEA TAREI DUNCAN ESTE ÎN MARE PRIMEJDIE!

Tara Duncan, Moştenitoarea Omois-ului (cel mai mare imperiu uman de pe planeta AltăLume), pregăteşte o poţiune cu ajutorul căreia vrea să-l readucă printre cei vii pe tatăl ei, acum fantomă în CealaltăLume, unde a ajuns după ce a fost ucis de Magister, conducătorul sangravilor.
În acelaşi timp, Cal încearcă să prepare aceeaşi poţiune, ca s-o readucă în lumea lui pe Eleanora, tânără Hoaţă Patentată de care este îndrăgostit lulea. Cele două poţiuni intră în rezonanţă, deschizând un portal către CealaltăLume. Sute de fantome invadează planeta altmundanilor, grăbite să găsească fiecare un trup în care să se reîncarneze. Persoanele care nu pot fi posedate sunt ucise. În doar câteva ore, Împărăteasa, miniştrii, toţi ceilalţi reprezentanţi ai puterii sunt luaţi în stăpânire de fantome, care ajung astfel să domine AltăLumea.
Singura care reuşeşte să se salveze este Tara. Iubitul ei, Robin, moare sub ochii săi, ucis de-o fantomă. Profund îndurerată, tânăra este ascunsă de căpetenia Gărzilor în Castelul Viu din Lancovit, unde soseşte şi prietenul ei Cal, care încearcă s-o îmbărbăteze: Tara nu are dreptul să se lase pradă tristeţii, doar este Moştenitoarea Imperiului Omois…
Fără ea, fără puterea magiei sale, Rezistenţa nu are nicio şansă de izbândă.
Pentru că, în secret, rebeli curajoşi – elfi, pitici, vampyri, oameni – pun la cale lupta împotriva invadatoarelor.
În timp ce este căutată în întreg imperiul, iar pe capul ei se pune o recompensă apreciabilă, Tara descoperă – răsfoind Cartea Întunecatelor Secrete – că există o singură modalitate de a distruge fantomele.
Oare va reuşi Tara să salveze AltăLumea şi să găsească în ea puterea de a reveni la viaţă?
Sau se va lăsa pradă morţii, din dorinţa de a-l reîntâlni pe Robin?
***
Aventură, dragoste, magie, umor – cu sorţitoarea Tara Duncan, scriitoarea Sophie Audouin-Mamikonian a cucerit sute de mii de cititori din întreaga lume.

„Tara Duncan este sora mai mică, franţuzoaică, a lui Harry Potter.” – Paris Match

Sophie Audouin-Mamikonian „este o JK Rowling a Franţei!” – Elle
Serie tradusă în 18 limbi
Peste 900 000 de exemplare vândute
Un film de desene animate difuzat în 20 de ţări
Vizualizaţi aici clipul coloanei sonore a seriei animate Tara Duncan:


@Carti Alese

5 comentarii:

 1. Pentru inceput sunt foarte incantata pentru ca mi-am luat si eu prima carte si urmeaza sa o citesc apoi poate ii fac si recenzie. Am zis ca daca a ajuns pana la volum 7 la noi trebuie sa fie ceva WOw.

  Apoi: ador melodia!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. O sa primesc si eu un volum si abia il astept.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu imi place coperta! :| Vreau sa zic sunt sigura ca actiunea e matura, dar coperta e prea copilareasca :|

  RăspundețiȘtergere
 4. Iubesc seria asta, iar melodia parca nu i se potriveste Tarei si nu am vazut nici suvita ei alba(parerea mea). Abia astept volumul 8. E cartea mea preferata. Cat despre coperti, primele 5 sunt geniale, apoi au adoptat stilul asta mai...ciudat, iarasi nepotrivit Tarei. Dar pana la urma asta este parerea mea, oricum cartea este geniala si nu vad comparatia sa cu Harry Potter prea potrivita.O recomand tuturor iubitorilor de SF adolescentin, cu draga inima!!!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate