Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/30/2012

Jurnalele lui Stefan 6 : Constrangerea -Editura Leda

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele vampirilor.

Stefan şi Damon credeau că ştiu ce înseamnă răul. Însă nimic nu se compară cu Samuel, nemilosul vampir pornit să răzbune moartea lui Katherine prin nimicirea fraţilor Salvatore. Străduindu-se să-şi revină de pe urma ultimului atac al acestui duşman care nu cunoaşte mila, Stefan şi Damon primesc ajutor de la cine s-ar fi aşteptat cel mai puţin – lady Alice şi vrăjitorii ei. Împreună, ei descoperă că planul lui Samuel este cu mult mai sinistru decât şi-ar fi putut imagina vreodată. Unica lor speranţă este să-l oprească înainte ca el să dobândească puterea de a controla oameni, vampiri şi vrăjitori, deopotrivă. Dacă dau greş, nu numai Stefan şi Damon, ci şi toţi locuitorii Londrei vor cădea victime puterii exercitate de Samuel. Ceea ce ar însemna un adevărat dezastru!

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. Cei carora le-au placut primele trei volume ,sunt bucurori.Eu nu:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Am citit primul volum,dar pe al doilea nu am apucat sa-l iau.In schimb pe al treilea il am dar nu l-am citit.Nu am mai cumparat restul de carti pentru ca sa fiu sincera,nu prea imi plac.Ma uit la serial,si pur si simplu il ador,dar cartile sunt foarte diferite...si nu-mi plac:D

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-am cumparat si ultimile 3 volume si sper sa se opreasca. Au aparut atat de multe volume din serie incat nu stiu ce sa zic. Sunt mult prea multe si sper ca vor incheia si seria principala pentru ca deja sunt prea multe.

  RăspundețiȘtergere
 4. Se spune ca mereu se poate mai bine.Eu cred si ca mereu se poate mai rau.

  RăspundețiȘtergere
 5. A fost frumoasa cartea. Ma asteptam totusi sa continue pana in prezent... Dar tot anii aceia au fost descrisi.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate