Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/14/2012

Jurnalele lui Stefan 5 Azilul -Editura Leda (Se comercializeaza cu revista Bravo)

Editura LEDA şi BRAVO ţi-au pregătit o mega surpriză!
În premieră în România şi în exclusivitate pentru cititorii săi
BRAVO şi editura LEDA continuă seria Jurnalele lui Stefan de L.J. Smith cu volumul 5
AZILUL
Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele vampirilor.
 Goniţi din Mystic Falls, orăşelul lor natal, atât Stefan Salvatore, cât şi fratele lui, Damon, ajung în Europa, căutând să-şi reia existenţa de la început. Numai că Samuel, un vampir bogat şi viclean, are alte planuri în privinţa lor. Mai întâi, îi distruge lui Stefan traiul paşnic, iar apoi îi pune în cârcă lui Damon cele mai îngrozitoare crime din câte a văzut vreodată Londra.
Uniţi împotriva duşmanului lor comun, Stefan şi Damon rămân surprinşi când îşi dau seama că ura lui Samuel are legătură cu femeia care le-a schimbat vieţile pentru totdeauna. Bântuiţi de amintirea lui Katherine, cei doi fraţi constată că fragila lor alianţă este pusă la grea încercare. Vor reuşi ei oare să treacă peste rivalitatea lor, ca să-l înfrângă pe Samuel, înainte ca acesta să-şi poată duce la îndeplinire suprema răzbunare? 
Traducere de Adrian Deliu
Format: 10,5 x 17,5 cm, 256 pagini, copertă broşată
Preţ: 10,99 lei (se comercializează numai împreună cu revista BRAVO din 14 august 2012)


@Carti Alese

7 comentarii:

 1. Deja am cumparat-o :X si in curand o sa o citesc :X

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca vor fi las fel de multe volume cat ale JV..?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din cate am citit Jurnalele lui Stefan se termina cu volumul 6.

   Ștergere
 3. Ce ziceti de un proiect pe mai multe bloguri care sa se numeasca:"Foreign Books Challenge"?M-am gandit ca blogurile care vor sa participe sa selecteze cate 10 carti din strainatate a caror drepturi sa nu fi fost achizitonate in Romania.Perioada de desfasurare o vom stabili ulterior in functie de numarul blogurilor participante.Putem convinge astfel editurile din Romania sa achizitioneze cele trei carti finaliste.Va place ideea?Intrati pe We love books pentru a va inscrie blogul sau lasati un comentariu pe Heaven4books.Sper ca raspunsul vostru sa fie afirmativ!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am si eu carticica:o3 Abia astept sa o citesc:)

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate