Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/28/2012

Film: Bachelorette 2012 Recenzie

Nu mă așteptam ca acest film să fie așa de bun, am râs ca un isteric. O altă chestie interesantă este că filmul a apărut înainte de premiera în cinema pe ITUNES, în cinema apare pe 6 septembrie 2012

Trei prietene bune se reunesc  la nunta lui Becky, o altă prietenă  care nu era așa de populară precum ele în liceu. Invitate ca domnișoare de onoare Regan, Katie și Genna trei femei single, vor să dea lovitura cu petrecerea burlăcițelor. Însă miresa preferă ceva mai cuminte în loc de băutură, distracție și stripperi. După ce domnișoarele de onoare se ceartă cu mireasa, acestea s-au gândit să se distreze singure în noaptea de dinaintea nunții și după câteva pahare acestea s-au gândit ca doua dintre ele să îmbrace în același timp rochia de mireasă, urmând ca poza să fie postată pe facebook, iar mireasa etichetată.
 Amuzant...până ce rochia se rupe, iar ele au doar câteva ore la dispozitie ca să găsească o soluție.

Comparat cu Marea mahmureală (The hangover), Bachelorette este o comedie mult mai bună, în ceea ce privește împrejurările, actorii- de care poți să te atașezi. Umorul este grozav, distribuția fantastică Kirsten Dust (o știți din Spiderman sau capodopera Melancholia), Isla Fisher( comedii precum Confesions of a shopaholic), Lizzy Caplan ( comedia Mean girls).O comedie contra conometru despre dragoste, distracție, nuntă și ce înseamnă prietenie adevărată. Dacă aveți o petrecere, o ieșeală cu colegii, prietenii, prietenele...uitați-vă la această comedie și o să vă binedispună fără să vreți.
TRAILER


@Carti Alese

8 comentarii:

 1. Ce tare! :)) Cred că azi îl vizionez şi eu să văd cum e.

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
 2. Haha, suna grozav comedia din cate spui tu. O comedie light intotdeauna binedispune. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu nu am vazut filmul,insa m-ai convins sa-l caut :)).Gif'ul este genial=))

  RăspundețiȘtergere
 4. Stiu ca se zvonea ca ar semana cu un alt film. In fine. Ador comediile, stiam de film, dar am uitat complet de el. Am uitat ca trebuie sa apara :)).

  RăspundețiȘtergere
 5. wow..ce tare e recenzia de mult nu am mai vazut un film mai mult acum m-am bazat pe seriale...hmm:-?..sigur o sa ma uit:D

  RăspundețiȘtergere
 6. ieri am vazut filmul:))...mi-a placut mai ales cum a jucat Lizzy Caplan atat de disperata cu rochia :))

  RăspundețiȘtergere
 7. Ma intreb daca au reusit sa repare rochia:-?
  Eu nu am vazut filmul.

  RăspundețiȘtergere
 8. amuzant.nu e exact genul meu de film,dar o sa-l "gust".

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate