Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

8/15/2012

Fetele Gallagher 1 : Daca ti-as spune ca te iubesc ar trebui sa te omor de Ally Carter (Se achizitioneaza cu revista Bravo)


FETELE GALLAGHER de Ally Carter


Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor
New York Times Bestseller

NU RATAŢI ACEASTĂ SERIE SUPER ANTRENANTĂ! – disponibilă din luna august numai cu revista Bravo Girl.

DACĂ ŢI-AŞ SPUNE CĂ TE IUBESC, AR TREBUI SĂ TE OMOR, volumul 1 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER ─ din 21 august împreună cu revista Bravo Girl
FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU COLEGIUL GALLAGHER… UN SOI DE HOGWARTS PENTRU SUPERSPIOANE!


Cammie Morgan este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică — evident, tipică doar dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică.

Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru… spioane! Iar Cammie, chiar dacă vorbeşte fluent paisprezece limbi străine şi este capabilă să omoare pe cineva în şapte feluri diferite cu mâinile goale, habar n-are ce să facă atunci când întâlneşte un băiat obişnuit, care crede că şi ea este o fată obişnuită.
Sigur, Cammie poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond. Dar va reuşi oare să se descurce într-o relaţie cu o persoană care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea?
Inteligent scrisă, plină de umor şi antrenantă, povestea e la fel de interesantă ca orice misiune Op-Acop (gândiţi-vă la o combinaţie Mission: Impossible şi Harry Pottercu o eroină în rolul principal – sau, poate, Îngerii lui Charlie în variantă adolescentină!).

ALLY CARTER, pe adevăratul ei nume Sarah Leigh Fogleman, s-a născut în 1974 în Oklahoma. A urmat cursurile Universităţii de Stat din Oklahoma şi ale Universităţii Cornell.

Prima ei carte a fost un roman chick lit, Cheating at Solitaire (2005), a cărui continuare, Learning to Play Gin, a apărut în 2006. Tot în 2006 a fost publicat şi primul ei roman pentru adolescenţi,Dacă ţi-aş spune că te iubesc, ar trebui să te omor, cel dintâi volum din seria Fetele Gallagher, ce are ca subiect aventurile dintr-o şcoală de spioane, Colegiul Gallagher.
O altă serie pentru adolescenţi, din care au apărut deja trei volume, se numeşte Heist Society şi are în centrul ei o afacere de familie specializată în… furturi.
Cărţile lui Ally Carter au fost publicate în peste douăzeci de ţări, apărând pe listele debestselleruri ale New York Times, USA Today, Wall Street Journal, precum şi Barnes and Noble, IndieBound şi Bookscan.

Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi site-u lwww.allycarter.com.

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. abea astept sa apara..sigur mi+o voi cumpara..pare foarte interesanta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am ajuns la jumatatea cartii. Abia astept sa o termin:x

  RăspundețiȘtergere
 3. spargerea codurilor CIA la orele de Informatică."-asta m-ar interesa.mi-ar deschide creierul spre alte idei.;)))tare cartea!

  RăspundețiȘtergere
 4. Am citit cartea de curand si mi-a placut foarte mult:x

  RăspundețiȘtergere
 5. Cea mai buna carte; fictiunea se contopeste cu umorul, iar dragostea, ei bine, este presarata in pulberi fine pretutindeni, inca din primul volum al acestei serii. V-o recomand cu cea mai mare placere ! :) E o lectura light, insa complicata (daca are vreun sens ceea ce spun).

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate