Treceți la conținutul principal

Pretty Little Liars Season 3 Trailer #OMG!!!



Credeați că ați aflat cine e A? V-ați înșelat. Lucrurile în Rosewood nu sunt ce par a fi!
#OMG!

@Carti Alese

Comentarii

  1. Chiar că OMG! Am înţeles că sunt mai mulţi A în realitate şi fiecare vrea să se răzbune. Deci e prea tare serialul! Abia aştept să înceapă sezonul 3 în vară! :X O să fie genial. Mai ales că fetele credeau că au scăpat de A. Mă întreb dacă Jason o să apară mai mult, mi-ar plăcea să fie mai implicat în poveste pentru că el a fost mai aproape de Ali decât ele şi sigur ştie ceva mai mult. Şii din ce ma văzut aria i-a spus lui Ezra despre A? Lucrurile încep să devină interesante. Sigur Mona va continua să apară, ea ştie cine continuă să le ameninţe pe fete:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. De abai astept serialul! Ma intreb ce o sa se mai intample acum cu fetele? Sper sa citesc si eu cartile in vacanta de vara. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Probabil ca nu e doar o singura persoana care e A sunt mai multe cu siguranta :-?? ,Mona pare a fi una dintre ele :-?

      Ștergere
  4. Sunt foarte curioasa mai ales ca A inca exista. Adica, eu credeam ca este Mona; si asa am fost prea surprinsa cand s-a aflat, dar acum...
    Abia astept sa inceapa serialul; este unul dintre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stii sigur daca era A Mona pt ca la sfarsitul ultimului episod o persoana o viziteaza pe Mona la spital/oscpiciu si spune " Am facut tot ce mi-ai zis " ceva de genu asta, sunt multi A :) asa cred eu.

      Ștergere
    2. Da, stiu episodul. Am fost foarte mirata si de multe ori ma gandeam la alte persoane care ai putea fi A, dar niciodata nu s-a dovedit a fi adevarat. Abia astept sa inceapa ca sa vad.

      Ștergere
    3. Cred ca toti am patit la fel :)) inceri sa gasesti ceva care sa dea de gol identitatea persoanei care este A dar intodeauna aceea persoana se dovedeste ori a fi si ea o simpla victima ori doar un complice .

      Ștergere
  5. Iubesc serialul asta :X .Prin vara vreau sa ma apuc si de carti .

    RăspundețiȘtergere
  6. am citit volumul 3 si am vazut cateve episoade din serial, in vara vreau sa ma uit la cel putin un sezon

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi