Treceți la conținutul principal

On fire: Teen Wolf de Nancy Holder (I Want #3)

Image and video hosting by TinyPic
Am creat o nouă rubrică, în care voi posta cărțile,pe care vreau să le am/să le citesc/ să le devorez, dar nu au apărut ÎNCĂ în România.
Image and video hosting by TinyPicTEEN WolfImage and video hosting by TinyPic
de
Nancy Holder

Bazat pe Serialul Hit de pe MTV Teen Wolf


Viața unui adolescent se schimbă pentru totdeauna când este mușcat de un vârcolac. Scott era un tip obișnuit până când o mușcătură i-a schimbat viața. Acum se să înțeleagă cine este și ce poate deveni. Este mai mult lup decât om sau este invers? Scott încearcă să-și controleze dorințele, dar este speriat cel mai mult că într-un final dorințele îl vor controla.
Mușcătura va fi un dar, într-un final ? Sau va fi un blestem? Si ce o să însemne pentru relația lui Scott cu Allison, fata de care este îndrăgostit.
Numai timpul va spune daca ar trebui să-și accepte noile puteri , sau ar trebui să se teamă de ele.


@Carti Alese

Comentarii

  1. Eu nu am urmarit serialul, dar am observat ca multe persoane il urmaresc si le place. Nu ama vut timpul necesar, ce-i drept, sa stau la PC si sa reiau episoadele pierdute pentru ca sunt destule.
    Mi se pare dragut baiatul din poza si stiu ca am vazut si fata pe undeva; la fel mi se par ca e frumusica.
    Mi-ar placea sa vad serialul pentru ca subiectul este...ca intr-o carte. Aaa, si sunt curioasa daca muscatura va fi un dar sau un blestem...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am avut timp sa ma uit la serial pana acum dar, poate trag o privire la el, mi se pare interesant, am auzit si eu ca multora le place. Coperta cartii e super draguta, nu ar fi rau sa o publice si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, mi-am dat seama de ceva. Nancy Holder a scris si cateva carti Buffy. Nu stiam de unde imi parea cunoscuta.
    Deci recomand serialul tuturor celor care nu l-au vazut. Primul sezon nu are decat 12 episoade si in vara urmeaza sa apara si sezonul 2.
    Nu m-am omorat eu dupa varcolaci, dar serialul este super. (^_^)

    RăspundețiȘtergere
  4. recunosc, nu ma atrage serialul aproape deloc dar carti i-as da o sansa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am zis si eu, dar eu zic sa ii dai o sansa. E chiar foarte bun. :)

      Ștergere
    2. atunci trebuie sa ma apuc de el, mersi.:)

      Ștergere
  5. Am vazut primul sezon, nu a fost cine stie ce, dar cred ca o sa ma uit si la al 2-lea. Subiectul mi se pare interesant. Nu prea mi-a placut machiajul lor cand se transformau.

    RăspundețiȘtergere
  6. E o carte făcută după un serial? O_O Deobicei e invers. Am văzut serialul, mi se pare super, dacă şi cartea e la fel atunci o vreau şi eu! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre carte, daca o sa apara si la noi cred ca o sa mi-o comand si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Does your website have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to send you an
    e-mail. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.

    Feel free to surf to my website :: new cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi