Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

2/24/2012

Instrumente Mortale 3 : Orasul de Sticla de Cassandra Clare -Editura Leda

Seria Instrumente mortale de Cassandra Clare, autorul anului 2011 pe Goodreads, continuă să-i fascineze pe cititorii de urban fantasy cu cel de-al treilea şi mult aşteptatul volum, ORAŞUL DE STICLĂ!
Ameninţaţi de haosul unui război, vânătorii de umbre trebuie să se hotărască dacă vor lupta alături de vampiri, vârcolaci şi celelalte creaturi din Lumea de Jos, sau împotriva lor? Între timp, Jace şi Clary au şi ei de luat o decizie dificilă: să dea sau nu curs iubirii care-i leagă, deşi ştiu prea bine că este o iubire interzisă?
Pentru a-i salva viaţa mamei sale, Clary trebuie să plece în Oraşul de Sticlă, locul de origine al vânătorilor de umbre – chiar dacă asta înseamnă să încalce Legea şi să rişte moartea. Mai grav este că Jace se opune acestui plan, iar Simon este aruncat în închisoare de către vânătorii de umbre, care îşi au bănuielile lor cu privire la acest vampir imun la lumina soarelui. Din fericire, Clary îşi găseşte un aliat – în persoana misteriosului Sebastian, care nutreşte o stranie atracţie faţă de ea. Valentine îşi adună în acest timp o armată de demoni, dar vor reuşi oare locuitorii din Lumea de Jos şi vânătorii de umbre să uite de vrajba dintre ei şi să-şi unească forţele pentru a o înfrânge? Va putea Clary să-şi folosească puterile pentru a-i ajuta să se salveze – indiferent de preţul pe care va trebui să-l plătească?
„Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!” – Stephenie Meyer, autoarea seriei Amurg
„Stranie, întunecată şi sexy. Una dintre cărţile mele preferate.” – Holly Black
„Funky şi cool…una dintre cele mai reuşite saga post-Buffy. Un hit!” – Christopher Golden
@Carti Alese

6 comentarii:

 1. cartea a treia, nu? mai sunt in seria asta?

  RăspundețiȘtergere
 2. Inca o serie pe care vreau s-o citesc si desigur pe care inca nu o detin. Sunt destule carti care inca asteapta necitite, dar o sa o pun si pe ea pe lista alaturi de celelalte volume.

  RăspundețiȘtergere
 3. ioana alexandra5 martie 2012, 19:11

  nici eu n-am primele doua volume ale seriei..sper sa fac rost de ele in curand:)

  RăspundețiȘtergere
 4. ioi , nu am citit nici macar prima , iar acum aflu ca apare in curand a treia? lol

  RăspundețiȘtergere
 5. Am citit primele doua volume ale seriei si au fost super interesante.Sunt nerabdatoare.. vreau sa citesc si cartea aceasta... sper sa se ridice la nivelul asteptarilor mele!

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate