Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

1/20/2012

Titluri LEDA în TOP 10

Titluri LEDA în TOP 10
Titluri recent publicate sau în curs de publicare la Editua LEDA ţin capul de afiş pe lista celor mai vândute cărţi în Statele Unite.

Iată mai jos noutăţile de la New York Times:

 
Divergent de Veronica Roth, a cărui versiune în limba română a fost publicată de Editura LEDA în luna noiembrie 2011, se află de 12 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Chapter Books). În săptămâna 22–29 ianuarie, romanul ocupă poziţia 9 în Top 10.
Micuţele mincinoase (Pretty Little Liarsde Sara Shepard, serie din care Editura LEDA a publicat până în prezent 4 volume, se află de 60 de săptămâni pe NewYork Times Best Seller List  (la categoria Children’s Series), În săptămâna 22–29 ianuarie, seria ocupă poziţia 4 în Top 10.
Jocul minciunii (Lying Game) de Sara Shepard, volumul 1 din seria omonimă, publicat de Editura LEDA în noiembrie 2011, a intrat de 2 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Paperback Books), ocupând în săptămâna 22–29 ianuarie poziţia 10.
Îngerul mecanic (Clockwork Angel) de Cassandra Clare, volumul 1 din seria Dispozitive infernale, titlu publicat de Editura LEDA în anul 2011, se află de 14 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Paperback Books). În săptămâna 22–29 ianuarie, cartea ocupă poziţia 7 în Top 10.
Clorckwork Prince, volumul  2 din seria Dispozitive infernale de Cassandra Clare, care va apărea şi in limba română în luna februarie sub titlul Prinţul mecanismelor, se află pe locul 3 pe New York Times Best Seller List  (la categoria Children’s Chapter Books) în săptămâna 22–29 ianuarie. Este a cincea săptămână consecutiv de când titlul figurează pe lista celor mai vândute cărţi din Statele Unite.
Witch and Wizard de James Patterson, serie achiziţionată de Editura LEDA şi a cărei publicare va începe în primăvara acestui an, se află de 5 săptămâni pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Series). În săptămâna 22–29 ianuarie, seria ocupă poziţia 7 în Top 10.
Thirteen Reasons Why de Jay Asher, titlul achiziţionat de Editura LEDA şi care va fi publicat în semestrul 1 al anului 2012, a intrat în a 30-a săptămână de când se află pe New York Times Best Seller List (la categoria Children’s Paperback Books). În săptămâna 22–29 ianuarie, cartea ocupă poziţia 2 în Top 10.
@Carti Alese

7 comentarii:

 1. divergent chiar merita locul 1:x

  RăspundețiȘtergere
 2. Trebuie sa ma apuc imediat de Divergent ;x.
  Sunt curioasa cum sunt cartile lui Patterson

  RăspundețiȘtergere
 3. JURNALELE....la revita Bravo, chiar se vand

  RăspundețiȘtergere
 4. Adevarul e ca toate cartile sunt bune. Astept cu sufletul la gura volumul 2 din Dispozitive Infernale.

  RăspundețiȘtergere
 5. Din aceste carti vreau neaparat sa citesc Divergent pentru ca am auzit numai vorbe bune despre acest volum si chiar ma atrage ideea:x

  RăspundețiȘtergere
 6. ioana alexandra6 martie 2012, 19:32

  toate cartile isi merita locul!
  le-am citit pe toate, mai putin pe ultimele trei, ca nu le am
  apropo, abia astept sa apara si la noi Witch and Wizard de James Patterson!!

  RăspundețiȘtergere
 7. care sunt cartile de pe pozitiile 1 , 2 si 3? ca nu ne-ati precizat.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate