Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/05/2011

Precomanda Albastru de Safir la Litera


Rămăsesem împietrită, incapabilă să mai fac vreo mişcare sau chiar să respir. Degetele lui îmi atinseră cu grijă buzele, îmi mângâiară bărbia şi urcară pe obraji, până la tâmple.
– Nu eşti o fată obișnuită, Gwendolyn, şopti el, trecându-şi degetele prin părul meu. Eşti cu totul şi cu totul deosebită. Nu ai nevoie de nici o Magie a corbului ca să fii specială pentru mine. Chipul lui se apropie tot mai mult de-al meu. Când buzele lui îmi atinseră gura, am închis ochii. OK. Acum urma să leşin.

Să te îndrăgostești în trecut nu este, poate, cea mai fericită idee. Gwendolyn tocmai a descoperit că a moștenit de la familia ei capacitatea de a călători în timp. În Londra secolelor trecute, ea și Gideon au tot felul de probleme, cum ar fi: să salveze lumea sau... să învețe cum se dansează menuet. (Două lucruri nu tocmai ușoare.) În vreme ce atitudinea lui Gideon devine tot mai bizară, Gwendolyn se simte din ce în ce mai tulburată, până când misterul i se dezvăluie cutremurător de dureros, iar lucrurile se complică și mai tare...
Dragoste eternă este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al treilea, Verde de safir.
Roman publicat în 19 țări

@Carti Alese

5 comentarii:

 1. absolut superb inceputul descierii.cartea este frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 2. A citit cineva seria? Ce fel este? Subiectul mi se pare interesant si cat de cat original.

  RăspundețiȘtergere
 3. n-am citit primul volum, dar imi place descrierea
  coperta in schimb nu-mi place deloc

  RăspundețiȘtergere
 4. Acum ca in curand va aparea si cel de-al doilea volum trebuie sa ma grabesc sa fac rost si de primul.

  RăspundețiȘtergere
 5. mai trebuie sa publice verde de smarald si a terminat cu trilogia.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate