Treceți la conținutul principal

SERII NOI LEDA

1. SERII NOI

Vă place dark fantasy-ul? Ei bine, azi vă anunţ o serie dark urban fantasy: ALEX CRAFT de Kalayna Price
O serie care îi va încânta deopotrivă pe amatorii de urban fantasy/romance paranormal şi pe cei de thriller/mister.
Grave Witch, (publicat în 2010; titlul în română nu e încă stabilit), primul volum al seriei, ne-o aduce în prim-plan pe Alex Craft, o eroină extraordinară, tenace, dură şi sexy, evident posesoare a unor puteri ieşite din comun. Ea este detectiv particular şi consultant al poliţiei, dar, în primul rând, vrăjitoare. Şi vă puteţi închipui că, având aceste îndeletniciri, a fost pusă de multe ori în situaţia de a înfrunta criminali odioşi şi magia neagră.
Ca „vrăjitoare de mormânt”, Alex poate vorbi cu cei morţi, ba mai mult, e într-o bună relaţie cu Moartea – care, aici, e un EL şi, printre altele, arată fantastic îmbrăcat în jeanşi –, dar tot îi lipsesc atuurile pentru a rezolva cel mai recent caz apărut. În timp ce investighează o crimă abominabilă, este atacată chiar de umbra pe care-o invocase ca să o ajute, pentru ca, ulterior, să fie ţinta unui atentat, din care scapă graţie Morţii. Ca să rezolve acest caz, Alex îl are partener din partea poliţiei pe durul detectiv Falin Andrews, care se pare că-i tăinuieşte ceva. Cu toate că nu se vede prea multă simpatie între ei, Alex are nevoie de sprijinul lui Falin pentru a descurca păienjenişul întâmplărilor paranormale şi… mortale în care e prinsă, şi pentru a-l încolţi pe criminalul ce stăpâneşte o magie atât de malefică, încât eroina noastră riscă să-şi piardă viaţa… sau chiar şi sufletul.
Grave Dance (2011) este al doilea volum publicat până acum al seriei.
Kalayna Price este autoarea a două serii de dark urban fantasy: Haven şi Alex Craft. Şi-a scris cărţile inspirându-se din lumea în care trăieşte, din mitologiile vechi şi din folclorul clasic. Rezultatul, vă veţi convinge, e un amestec antrenant de fantasy, romance, horror bine temperat, ceva umor şi o doză puternică de mystery.
 În ediţia noastră sperăm să păstrăm coperţile originale. Nu am detalii despre datele de publicare sau traducători. Cei interesaţi vor găsi aceste informaţii pe blog, ulterior.

2. APARIŢII
Primul volum din seria cu acelaşi nume, ALTFEL DE ÎNGERI, autor Lili St. Crow, a apărut pe data de 26 iulie, cu două zile mai devreme decât era programat. Livrările au început deja, aşa că e foarte probabil să primiţi cartea până la sfârşitul acestei săptămâni.
3. CONFIRMĂRI
primit confirmarea oficială că oferta noastră pentru seria lui Stacy Kade, THE GHOST AND THE GOTH, a fost acceptată. Aşteptăm contractele şi, în acelaşi timp, programarea de publicare de la redacţie. Atunci când voi avea informaţii, voi posta o prezentare a seriei cu toate detaliile.
Cam asta ar fi pentru ziua de azi. Încă o dată vă pun în gardă că această rubrică nu este pentru fiecare miercuri. Vă daţi seama că ar fi aproape imposibil să am veşti despre serii noi săptămână de săptămână (deşi mi-aş dori, dar din păcate trebuie ţinut cont de condiţiile concrete ale pieţei de carte din România).

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm, arata bine. Imi plac copertile de la "Alex Craft".:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa apara si la noi seria The Ghost and The Goth. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. si seria aceasta o sa apara , dumnezeule , leda nu are limite?

    RăspundețiȘtergere
  5. abia astept seria ALEX CRAFT:x:x
    sper sa o publice mai repede!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi