Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

5/20/2011

Harry Potter şi Talismanele Morţii:Partea I Recenzie

Sfârşitul e aproape...

Harry, Hermione şi Ron fac tot ce pot pentru a îndeplini dorinţa lui Dumbledore, să distrugă horcruxurile lui Volmemort.
Începutul filmului îl are pe Voldemort, ceilalţi aliaţi,Snape .Aceştia plănuiesc prinderea lui Harry Potter şi uciderea acestuia  şi ca Voldemort să-şi exprime puterea i+a viaţa unei persoane cunoscută de Snape.
Harry se desparte de Familia Dursley, ceea ce m-a impresionat a fost o scena între Petunia şi Harry, care nu a apărut în film dar e bonus pe DvD(la scene tăiate). Mătuşa lui îşi exprimă dragostea faţă de sora ei (mama lui Harry), spunând că În acea noapte a pierdut şi ea o soră.
Hermione se desparte de mama şi tatăl ei, cu ajutorul unei vrăji şterge orice memorie a ei.
Ordinul Phoenix încearcă să-l ducă în siguranţă pe Harry la "Vizuina" Familiei lui Ron.Aceştia reuşesc dar pe drum o persoană este rănită iar alta este ucisă.
Un moment care mi-a plăcut foarte mult a fost mesajul primit la nunta lui Fleure si William patronusul lui  Shacklebolt i-a avertizat că ministerul a căzut și că Devoratorii Morții vin. Devoratorii morţii apar iar panica se stăpâneşte. Harry,Hermione şi Ron ajung in Londra, aceştia credeau că erau în siguranţă în mediul urban.
Dar erau? 
Aceştia devin fugari, trec prin multe momente de disperare, luptă pentru supravieţuire. 
Spre Finalul filmului este un moment  emoţionant, deoarece moare un prieten apropiat de-al lui Harry... Filmul se termina EPIC, doreşti cu disperare continuarea!
Observ că în prima parte personajele s-au maturizat şi e ceva extraordinar să vezi cum acei copii  in primul an la Hogwards au ajuns acum adulţi şi că mai este doar un pic şi totul ajunge la sfârşit.


Nota:(10/10)


Titlu :Harry Potter şi Talismanele Morţii  Partea I

Aparitie :2010

DvD: PROVIDEO

Recenzie: Claudiu


Comandă DvD-ul

8 comentarii:

 1. Primul film care a respectat cu sfintenie ce se intampla in carte...

  RăspundețiȘtergere
 2. Am vazut filmul...de abia astept si partea a doua!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am vazut si eu filmul. Este minunat, mi-a placut extrem de mult.

  RăspundețiȘtergere
 4. cand ma gandesc ca eu am vazut doar primele 3 filme , ma apuca nostalgia.nu-i nimic , ca vine vacanta de vara....

  RăspundețiȘtergere
 5. ioana alexandra29 martie 2012, 16:14

  nici eu n-am vazut toate filmele. cred ca am ajuns pe la al saselea film..

  RăspundețiȘtergere
 6. Pe masura ce actiunea filmului inainteaza devine din ce in ce interesanta,si abia astept sa le viionez pe toate,de la inceput la final.

  RăspundețiȘtergere
 7. Filmul e super uau! Am rămas făr cuvinte când l-am văzut, chiar dacă nu e precum cartea, dar finalul, modul cum au lăsat ultima scenă când Harry stă lângă mormântul lui Dobby a fost emoţionant şi super, am rămas mută când l-a îngropat, îmi era drag spiriduşul.

  RăspundețiȘtergere
 8. te tine cu sufletul la gura,povestea de iubire dintre Ron si Hermione m-a surprins,nu dadusera niciun semn ca se plac.Mi-a placut pana la ultimul rand.

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate