Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

3/03/2011

VIZIUNI ÎNSÂNGERATE de Kay Hooper

UMBRELE MORŢII BÂNTUIE VISELE UNUI CRIMINAL…


Scriitoarea americană Kay Hooper s-a remarcat în rândul autorilor de thrillere ca o povestitoare desăvârşită. Romanele sale ajung constant pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times, scrierile sale bucurându-se de o popularitate deosebită şi primind aprecieri din partea cititorilor, dar şi a criticii de specialitate.

În Viziuni însângerate, suntem martori la urmărirea plină de suspans a unui criminal în serie pe care poliţiştii nu reuşesc să-l prindă — un psihopat care pare să se fi întrupat dintr-un adevărat coşmar.
Este genul de criminal de care ne temem cel mai mult. Un ucigaş fără conştiinţă, care nu are limite şi nu se teme că va fi prins. Iar ultima sa victimă, fiica unui influent senator din S.U.A., este dovada incontestabilă că nimeni nu mai este în siguranţă.

Cu mass-media naţională care face apel la justiţie şi un tată îndurerat care vrea răzbunare, agentul Bishop şi Departamentul Special de Investigaţii Criminale se află într-o situaţie fără precedent. De data aceasta, nici măcar detectivii cu puteri paranormale nu reuşesc să oprească răul. Însă, în mod surpinzător, ajutorul vine din partea unei organizaţii civile nou-înfiinţate, ai cărei membri au metode nonconformiste de luptă împotriva criminalilor. Operând departe de ochii guvernului, fără a avea nevoie de aprobare oficială, aceştia formează o echipă la fel de excentrică şi de talentată precum departamentul condus de Bishop — dacă nu chiar îl şi depăşesc pe acesta. Şi nu este pură coincidenţă. Căci Bishop este cel care a pus bazele acestei organizaţii, cu nici doi ani în urmă.

Dani Justice, medium şi detectiv cu puteri paranormale, ştie tot ce se poate şti despre monştri. Aceştia îi bântuie coşmarurile şi viaţa. Dar nu s-a aşteptat niciodată să fie implicată în prinderea unui criminal atât de viclean, încât nici cei mai buni agenţi trimişi pe urmele lui nu reuşesc să-l găsească.

Dani nu vrea să se implice în prinderea lui. Nu vrea să-şi rişte viaţa, şi nici măcar liniştea, câştigată cu greu. Dar nu are de ales, căci setea de sânge a criminalului loveşte de data aceasta mult prea aproape de oraşul ei natal, şi doar ea deţine o armă destul de puternică pentru a-l doborî.

Şi fiindcă Dani ştie ceva ce Bishop nici măcar nu bănuieşte. Ştie cum se va termina vânătoarea. Cu foc. Şi sânge. Şi moarte.

Ce nu ştie ea este cine va supravieţui.

Un roman terifiant, şocant, care ne propune o întâlnire cu frica şi răul.

DIN 18 MARTIE la LEDA!

10 comentarii:

 1. o carte interesanta.plina de mister.imi palce coperta

  RăspundețiȘtergere
 2. ioana alexandra4 martie 2011, 13:38

  abia astept sa apara cartea asta! e super interesanta

  RăspundețiȘtergere
 3. suna bine:x ..primul care m`a convins a fost titlul:-bd ..abia o asteptam:d

  RăspundețiȘtergere
 4. imi place foarte mult titlu
  cred ca ar fi o carte buna, pe gustul tatalui meu
  poate poate o sa ii fac rost de ea pana de ziua lui :-?

  RăspundețiȘtergere
 5. Deeci abia acum cand e super marita mi se apege cum e coperta :))

  RăspundețiȘtergere
 6. E de fapt o trilogie care face parte dintr-o serie de 12 carti?!Frumos...

  RăspundețiȘtergere
 7. initial am crezut ca Kay Hooper e un tip ..mna,ce sa`mi faci ..eu sunt eu=))=))
  coperta e misterioasa..:-?
  si se pare ca urmatoarea victima e fiica unui senator >:))
  dragut=))

  RăspundețiȘtergere
 8. Am citit cartea...este un thriller foarte reusit. :)

  RăspundețiȘtergere

Persoane interesate