Treceți la conținutul principal

VIZIUNI ÎNSÂNGERATE de Kay Hooper

UMBRELE MORŢII BÂNTUIE VISELE UNUI CRIMINAL…


Scriitoarea americană Kay Hooper s-a remarcat în rândul autorilor de thrillere ca o povestitoare desăvârşită. Romanele sale ajung constant pe lista de bestselleruri a ziarului New York Times, scrierile sale bucurându-se de o popularitate deosebită şi primind aprecieri din partea cititorilor, dar şi a criticii de specialitate.

În Viziuni însângerate, suntem martori la urmărirea plină de suspans a unui criminal în serie pe care poliţiştii nu reuşesc să-l prindă — un psihopat care pare să se fi întrupat dintr-un adevărat coşmar.
Este genul de criminal de care ne temem cel mai mult. Un ucigaş fără conştiinţă, care nu are limite şi nu se teme că va fi prins. Iar ultima sa victimă, fiica unui influent senator din S.U.A., este dovada incontestabilă că nimeni nu mai este în siguranţă.

Cu mass-media naţională care face apel la justiţie şi un tată îndurerat care vrea răzbunare, agentul Bishop şi Departamentul Special de Investigaţii Criminale se află într-o situaţie fără precedent. De data aceasta, nici măcar detectivii cu puteri paranormale nu reuşesc să oprească răul. Însă, în mod surpinzător, ajutorul vine din partea unei organizaţii civile nou-înfiinţate, ai cărei membri au metode nonconformiste de luptă împotriva criminalilor. Operând departe de ochii guvernului, fără a avea nevoie de aprobare oficială, aceştia formează o echipă la fel de excentrică şi de talentată precum departamentul condus de Bishop — dacă nu chiar îl şi depăşesc pe acesta. Şi nu este pură coincidenţă. Căci Bishop este cel care a pus bazele acestei organizaţii, cu nici doi ani în urmă.

Dani Justice, medium şi detectiv cu puteri paranormale, ştie tot ce se poate şti despre monştri. Aceştia îi bântuie coşmarurile şi viaţa. Dar nu s-a aşteptat niciodată să fie implicată în prinderea unui criminal atât de viclean, încât nici cei mai buni agenţi trimişi pe urmele lui nu reuşesc să-l găsească.

Dani nu vrea să se implice în prinderea lui. Nu vrea să-şi rişte viaţa, şi nici măcar liniştea, câştigată cu greu. Dar nu are de ales, căci setea de sânge a criminalului loveşte de data aceasta mult prea aproape de oraşul ei natal, şi doar ea deţine o armă destul de puternică pentru a-l doborî.

Şi fiindcă Dani ştie ceva ce Bishop nici măcar nu bănuieşte. Ştie cum se va termina vânătoarea. Cu foc. Şi sânge. Şi moarte.

Ce nu ştie ea este cine va supravieţui.

Un roman terifiant, şocant, care ne propune o întâlnire cu frica şi răul.

DIN 18 MARTIE la LEDA!

Comentarii

  1. o carte interesanta.plina de mister.imi palce coperta

    RăspundețiȘtergere
  2. ioana alexandra4 martie 2011 la 13:38

    abia astept sa apara cartea asta! e super interesanta

    RăspundețiȘtergere
  3. suna bine:x ..primul care m`a convins a fost titlul:-bd ..abia o asteptam:d

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place foarte mult titlu
    cred ca ar fi o carte buna, pe gustul tatalui meu
    poate poate o sa ii fac rost de ea pana de ziua lui :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deeci abia acum cand e super marita mi se apege cum e coperta :))

    RăspundețiȘtergere
  6. E de fapt o trilogie care face parte dintr-o serie de 12 carti?!Frumos...

    RăspundețiȘtergere
  7. initial am crezut ca Kay Hooper e un tip ..mna,ce sa`mi faci ..eu sunt eu=))=))
    coperta e misterioasa..:-?
    si se pare ca urmatoarea victima e fiica unui senator >:))
    dragut=))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit cartea...este un thriller foarte reusit. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre finalul Serialului The Vampire Diaries

Cu fiecare serial care se sfârșește mă simt din ce în ce mai secătuit de tinerețe, pentru că serialul de față am inceput să-l urmăresc încă de la primul sezon. Aveam de gând să public această postare exact după ce am vizualizat live episodul, dar nu am reușit să o finalizez din pricina tuturor sentimentelor pe care mi le-a transmis acest episod. Cu acest ultim episod pot confirma că ne-am întors la emoțiile primelor sezoane de aur. Micul joc oferit de Katherine și întoarcerea ei în serial ca antagonistă, pe care nu ai cum sa nu o îndrăgești și s-o urăști în același timp, l-am așteptat de foarte mult timp. Surpriza este că episodul nu a fost previzibil. Nu cred că sunt singurul care bănuia că Bonnie va muri, însă creatorii au ales altceva. Bonnie si-a regăsit încrederea și a salvat orașul împreună cu un alt personaj care a ademenit-o pe Katherine direct în bătaia flăcărilor iadului. Cred că replica ,,fight, love" a lui Enzo ne-au trezit sentimentele, iar când am

O serie de evenimente nefericite 1: Înneguratul început de Lemony Snicket Recenzie

Puteți comanda  romanul    de pe  Librăria Online Libris . Găsiți multe  c ărți de beletristică   și aveți transport gratuit acum dacă comandați de cel puțin 30 de lei, dacă nu, plătiți doar 4,99 de lei transportul. „Dacă vă plac poveștile cu final fericit, atunci poate ar fi mai bine să vă apucați de altă carte. În aceasta, nu doar că lipsește finalul fericit, dar nu există nici măcar un început fericit, iar între început și sfârșit sunt puține momente fericite.      O serie de evenimente fericite este o serie de cărți,care te surprinde de la început prin tonul și avertismentul din incipit. Înneguratul început ne introduce în lumea conturată de narator care ne prezintă de la bun început că aceast univers nu va fi unul cu un final fericit și că dacă suntem învățați cu o astfel de poveste, ar trebui să ne oprim din citit și să ne apucăm de o altă carte. Pe mine acest lucru m-a intrigat și mai mult și am riscat, asumându-mi acest avertisment.     Primul volum al seriei începe

De ce mă întrebați?

      Într-adevăr, lumea a luat-o razna și iubirea stă ascunsă printre colțurile lumii, de parcă existența ei ne-ar consuma. Putem fi de acord cu faptul că iubirea nu-i ușoară și că perioada dragostei este nedeterminată, dar dragostea nu este o știință sau vreo boală cu toate că ne putem scrie fiecare o rețetă când apar simptomele: fluturi în stomac, vise, atingeri și priviri pătrunzătoare. Reveria este benefică, dar nu visând la iubire ajungem să avem parte de ea, ci acționând.         Problema oamenilor din prezentul nostru este că nu mai acționează, oamenii nu mai speră și uneori ajung chiar să nu mai viseze. Nu condamn în totalitate această întorsătură pentru că adevărul este în fața ochilor noștri. Chiar și profa mea genială de latină mi-a dat dreptate, când am avut de făcut încă un eseu despre al 99-lea scriitor latin, care vorbea despre iubirea lui. Analizând fragmentele operei, mijloacele stilistice și sentimentele dăinuitoare, am ajuns să termin eseul mai spre seară. Citi