4/02/2021

SERIA CRAVE DE TRACY WOLFF ÎN CURÂND LA LEDA EDGE!

Una dintre cele mai râvnite și mai hype serii ale momentului (spranumită AMURG pentru o nouă generație) a intrat în portofoliul Leda Edge și debutează în această vară cu primul volum. CRAVE este o poveste romantică și extravagantă despre ce se poate întâmpla atunci când cel după care tânjești este cel care te-ar putea ucide. 
  • Roman aflat în curs de ecranizare la Universal Pictures · 
  • Drepturi de traducere vândute în peste 15 țări · Bestseller New York Times și USA Today ·
  • Serie spin-off în pregătire · 
  • Perfectă pentru fanii seriilor LUX, JURNALELE VAMPIRILOR și ACADEMIA VAMPIRILOR.

         Viața mea s-a dat peste cap atunci când am pășit pentru prima oară în academie. Nimic nu e cum ar trebui, când vine vorba despre acest loc. Sau despre ceilalți elevi. Iată-mă, o simplă muritoare printre zei… sau printre monștri! Încă nu am reușit să îmi dau seama căreia dintre aceste facțiuni războinice îi aparțin, dacă într-adevăr aparțin vreuneia. Știu că singurul lucru care le unește este ura lor față de mine
        Și apoi este Jaxon Vega. Un prinț. Un vampir. Un băiat numai bun de sărutat care nu simte nimic de mai bine de o sută de ani. Există însă în el ceva întunecat. O pasiune tainică și care amenință să îl mistuie.  Ceea ce ar putea să ne aducă, nouă, tuturor, moartea. 
Pentru că nu degeaba și-a ferecat Jaxon inima. Acum însă, cineva vrea să trezească acest monstru adormit și mă întreb dacă nu cumva am fost adusă aici în mod intenționat, drept momeală.


Despre autoare: 

Astăzi, Tracy Wolff este o autoare ale cărei cărți sunt bestselleruri New York Times și USA Today. Începuturile au fost însă modeste. Tracy a scris prima ei povestire, ceva cu un curcubeu și un prinț, în clasa a doua. La zece ani, citise toate volumele aflate la secțiunile Young Adult și Clasici din biblioteca locală. Fostă profesoară de engleză, cu peste cincizeci de romane la activ, Wolff își dedică acum cea mai mare parte a timpului poveștilor. De asemenea, scrie și sub pseudonimul Tracy Deebs. Locuiește în Austin, Texas, împreună cu familia ei.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate