Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/24/2018

MINISERIA Sharb Objects & TRAILER, bazat pe romanul lui Gillian Flynn

Dacă anul trecut HBO lansa Big Little Lies (bazat pe romanul Marile minciuni nevinovate de  Liane Moriarty), anul acesta avem parte de Sharb Objects, o altă miniserie tv, bazată de data aceasta pe un roman scris de Gillian Flynn. Amy Adams joacă rolul Camillei, iar în ceea ce priveștie viziunea regizorală, toate episoadele au fost sub îndrumarea lui Jean-Marc Vallée, cel care a regizat întreaga miniserie Big Little Lies, ceea ce reprezintă un mare plus (episoadele sunt superb filmate). Sharp Object cred că îmi va diminua așteptarea pentru cel de-al doilea sezon din Big Little Lies.

Sursă foto http://junkee.com/sharp-objects-trailer/155721

Descrierea romanului:


După o scurtă internare la un spital de psihiatrie, jurnalista de investigaţii Camille Preaker se confruntă cu o sarcină dificilă: trebuie să se întoarcă în orăşelul unde a copilărit pentru a investiga moartea a două fete. Camille n-a mai vorbit de mult cu mama ei nevrotică şi ipohondră şi cu sora vitregă, pe care aproape că nici n-o cunoaşte: o puberă atrăgătoare, cu o putere ciudată asupra localnicilor. Instalată în fosta ei cameră din vechea casă a familiei, Camille îşi dă seama că se identifică prea mult cu victimele. Bântuită de propriii demoni, trebuie să dezlege puzzle-ul psihologic al trecutului, dacă vrea să afle adevărul şi să supravieţuiască reîntoarcerii acasă. Romanul îl puteți găsi pe site-ul Editurii Trei.

„Mi-am dat seama că mi-era frică să citesc ultimele treizeci de pagini, dar nu mă puteam opri. Apoi, după ce luminile s-au stins, povestea mi-a rămas în cap, încolăcită şi şuierând, ca un şarpe într-o grotă. Obiecte ascuţite e un roman provocator, cu un stil tăios şi observaţii pătrunzătoare.” -- Stephen King

„Într-un stil narativ seducător, Gillian Flynn construieşte vocea cinică şi inteligentă a unei jurnaliste de investigaţii, însă îşi dă măsura talentului în portretele pe care le face figurilor feminine diabolice, bârfitoare şi parvenite ce populează orăşelul de la graniţa statului Missouri. O explorare a unor crime întunecate şi a unor minţi şi mai întunecate.” -- Booklist


TRAILER

   

2 comentarii:

  1. Wow, chiar am văzut Big Little Lies și mi-a plăcut foarte mult, deja am trecut și filmul ăsta pe lista de To see. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucurăm! :) Mai sunt câteva zile si apar toate episoadele.

      Ștergere

Persoane interesate