Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

10/10/2017

Serialul The Perfectionists va face parte din universul Pretty Little Liars

Ați aflat cine este A după atâtea sezoane din Pretty Little Liars (sau ați ales să citiți toate cărțile), dar acum un nou serial este în pregătire. The Perfectionists va fi adaptat pentru micile ecrane, la Freeform de același producător, I. Marlene King și este inspirat din cărțile cu același titlu, care au fost scrise de autoarea „Micuțelor mincinoase”, Sarah Shepard. Spre deosebire de seria de cărți Pretty Little Liars/Micuțele mincinoase, aceasta are doar două volume. Ceea ce este interesant este că acestă nouă serie de la Freeform va include două actrițe din serialul PLL, Sasha Pieterse (Alison în PLL)  și Janel Parrish (Mona, în PLL)Premisa acestei noi serii este următoarea:

Ava, Caitlin, Mackenzie, Julie, and Parker au lucru în comun, faptul că-l urăsc pe Nolan Hotchkiss. Acesta le-a rănit pe fiecare în parte, iar fetel ajung să-i plănuiască moartea, în glumă bineînțeles, doar că Nolan ajunge să moară înainte, în aceeași manieră plănuită de acestea. Un lucru este sigur, o persoană le-a cunoscut planul, iar un criminal este în libertate.

Având în vedere că această serie are doar două cărți, iar misterul este închis cu cea de-a doua carte, s-ar putea să fie tradusă și la noi, până ce serialul va avea premiera pe micile ecrane.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate