Vă puteți abona să primiți postările prin e-mail

4/04/2017

Seria Judy Moody de Megan McDonald -Editura Gama

Judy Moody este o fetiță isteață, cu o personalitate puternică. Toane, mofturi, nazuri, hachițe – nimic nu lipsește din arsenalul ei de stări de spirit! Dar ambiția, ingeniozitatea și umorul o ajută să iasă cu bine din toate încurcăturile, alături de Rocky – cel mai bun prieten al ei, Stink – frățiorul care-i urmărește fiecare pas, și Frank – colegul mâncător de lipici. Dacă nu ai cunoscut-o încă pe Judy, deschide o carte și pregătește-te să intri în cea mai bună stare de spirit!
 Cărțile din seria Judy Moody s-au vândut în peste 18 milioane de exemplare, au fost traduse până acum în 27 de limbi și s-au aflat în lista de bestselleruri New York Times și Publisher’s Weekly.Toane rele, toane bune, chiar şi toane de „s-a terminat vacanța” – Judy Moody le are pe toate! Fă cunoştință cu Judy, cu pacostea ei de frate mai mic, Stink, cu prietenul ei cel mai bun, Rocky, şi cu amicul ei sâcâitor, Frank Pearl. Cu siguranță, vor reuşi să te bage şi pe tine într-o stare de spirit foarte... Judy Moody-ească!nk Pearl. Cu siguranță, vor reuşi să te bage şi pe tine într-o stare de spirit foarte... Judy Moody-ească!

Cărțile din această serie pot fi comandate de pe site-ul Editurii Gama. Îl puteți accesa aici, dând click. 

Un comentariu:

  1. am citit de la aceasta editura seria Tocilara si mi-a placut foarte mult.Sunt sigura ca si aceste volume sunt frumoase si merita citite

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate